En temmelig fantastisk historie

Charlotte Rørth mener hun har mødt Jesus og det har hun skrevet en bog om. Jeg har mailet med Charlotte og det kan I læse om her.

Wolf-Dietrich Nielsen

Det er sådan, at der er en dansk journalist som mener hun har mødt Jesus. Hun har skrevet en bog om dette og derfor var der nogen der mailede til hende om deres oplevelser med Jesus. Derfor har hun skrevet en ny bog, med de andres oplevelser med Jesus. Jeg har selv haft nogle oplevelser med Jesus og derfor mailet til hende og her er gengivet min mail og hendes svar.


Kære Charlotte Rørth

Jeg hedder Wolf-Dietrich Nielsen. Jeg bor i Hillerød.

Jeg har en virkelig usædvanlig historie at berette. Jeg er 64 år gammel. Da jeg var lille, havde jeg nogle temmelig skrappe oplevelser først. Men da jeg var 11 skete der noget, så jeg blev ravende sindssyg. Jeg havde svært ved at passe mine tænder. Skoletandlægen sagde, at mine tænder ville falde ud om et par måneder for at skræmme mig til at børste dem. Sidenhen er der sket flere uheld som har holdt sygdommen ved lige. Det er først på det allersidste, at jeg er blevet psykisk rask. Det skyldes det man kalder illness management recovery, at jeg lever gennemsundt og har opnået det umulige. Før jeg skriver om, hvad jeg har opnået, vil jeg lige skrive, at jeg lider af nogle andre sygdomme også som med behandling er blevet meget bedre. Jeg har raset imod Jesus, men har sluttet fred med ham nu i forbindelse med, at jeg er blevet psykisk rask. For det første har jeg opfundet et brætspil. For det andet bor jeg i en flot lille luksuslejlighed. Og så har jeg arvet penge, så jeg kan give masser af penge til velgørende formål. Til syvende og sidst er jeg blevet filosof. Jeg har lavet tre videnskabelige teorier, som ikke skal nævnes her. Desuden har jeg fundet en logisk argumentation mod, at alt er relativt. Til syvende og sidst har jeg fundet tre mulige forklaringer på sammenhængen mellem videnskaben og kristendommen. De har alle tre noget at gøre med ufoer og jeg har også selv haft noget at gøre med ufoer. Og nu kommer vi til pointen. Det er min fætter, der har begået selvmord og der har også været nogle grove uretfærdigheder mellem mig og andre. Så det er min forklaring på alle de lidelser jeg har måtte gennemgå. Til slut vil jeg berette om mine to oplevelser med Jesus. Den første var, da jeg var i min lejlighed for en del år siden. Jeg sagde til mig selv "nu må gud og Jesus ændre deres planer med mig". Så blev der højt og klart og tydeligt banket på min skabslåge i protest imod dette, og den pågældende var usynlig. Den anden oplevelse var i 80'erne, og gik ud på, jeg var en flot ung mand og gik på dagcenter på Klintegården. Der var en gammel bøssekarl, som lagde an på mig, og det var mig meget imod. Han døde kort derefter. Så var jeg på hjørnet af Skansevej i Hillerød, hvor jeg boede i en anden lejlighed. Så så jeg en flot, høj, ung mand uden skæg sidde lænet op ad et butiksvindue. Jeg tænkte, han er bøsse og så rasende på ham. Han så ud som om, han var meget såret og gik væk og så ked ud af det. Senere fandt jeg ud af, at dette var et arrangement, som han selv havde arrangeret, fordi jeg opdagede bagefter, at han var Jesus. Det var simpelthen et tegn på, hvordan han reagerer på, at jeg rasede imod ham i alle de år. Jeg ved ikke, om du kan trykke det her, men vær så venlig at gøre det, hvis det kan lade sig gøre, og du skriver en bog mere. 

Med venlig hilsen Wolf-Dietrich Nielsen

 

Svaret fra Charlotte

 

Tak, Wolf, for din mail.

Det var venligt af dig at skrive din beretning.

Jeg er ikke i gang med en ny bog om oplevelser, men beholder din mail, hvis jeg en dag går i gang med en.

Alt godt,

Charlotte

www.charlotteroerth.dk


Redaktør