Planetstien 1 og 2

​​​​​Her kan du læse om Planetstien 1 og 2, Orions midlertidige og længerevarende botilbud i Hillerød.​​​

Boliger og fællesfaciliteter

Planetstien 1 og 2 består af henholdsvis 12 og 16 selvstændige boliger af ca. 50 m2. Boligerne ligger i umiddelbar nærhed af Kulturhuset og Café Orion.​​

Alle boliger har egen indgang, køkken, bad og privat gårdhave. Til hver bebyggelse er knyttet et fællesrum med tv-stue, køkken og vaskeri. I forbindelse med begge byggerier er der endvidere fælles gårdhavemiljøer med havemøbler, blomster, frugttræer og overdækkede rygefaciliteter.​

I fællesrummet afholdes beboermøder og forskellige sociale aktiviteter. Medarbejdernes rolle i fællesrummet er at understøtte muligheden for at beboerne kan trives sammen og facilitere aktiviteter og samvær.

Husorden og beboermøder

Se Orions husorden og læs om hvordan der afholdes beboermøder under højremenuen.

Orion - netværk og medarbejderdækning

Alle beboere samarbejdere med relationsmedarbejdere efter eget valg. Disse medarbejdere udgør beboerens Orion - netværk. Beboeren vælger selv hvem og hvor mange relationsmedarbejder der er med i netværket. På Planetstien 1 og 2 er der medarbejdere døgnet rundt og i Kulturhuset er der medarbejdere i dag og aften timerne. 

Egenbetaling

Alle beboere på Planetstien 1 og 2 betaler en individuelt fastsat husleje til handlekommunen. Derudover bliver alle beboere opkrævet for vaskemidler månedligt. Det er endvidere muligt for den enkelte beboer at tilkøbe kost. 


Redaktør