Bolig på Skovvænget

Skovvænget ligger i Ballerup tæt på grønne områder og med nem adgang til nærmiljøet. 

Billede af boliger på Skovvænget

Skovvænget ligger på Maglevænget 48. Der går offentlig transport lige til døren, og Skovvænget er centralt placeret i forhold til butikker, indkøbscentre og aktiviteter i nærmiljøet. 

Skovvænget består af 30 selvstændige boliger på 39-52 m2 - hver med egen indgang, bad, køkken og lille gårdhave. Lejlighederne er placeret i vinkelhuse omkring en græsplæne med kastanietræer og petanquebane. 

Vi har også:

  • to fælles tv- og opholdsstuer
  • cafe
  • vaskeri
  • undervisnings- og kursuslokaler 
  • fitnesscenter
Klik på billedgalleriet til højre og få et indtryk af, hvordan man bor på Skovvænget.

Inden du flytter ind

Skovvænget sørger for at der bliver malet og gjort klart til, at du flytter ind. Men du skal ved indflytning selv sørge for gardiner, lamper og møbler til boligen, samt dine personlige fornødenheder. 

I hverdagen står du selv for at gøre rent i egen bolig men ved særlige behov kan der ydes hjælp og støtte til dette. Den daglige madlavning står Skovvængets køkkenledere for i cafeen. Du har også mulighed for at lave din egen mad i dit køkken eller eventuelt få hjælp til dette. 

Ryge- og alkoholpolitik

Det er ikke tilladt at ryge indendørs på fællesarealerne. 
Der må ikke drikkes alkohol hverken indendørs eller udendørs på fællesarealerne. Man må ikke færdes synligt påvirket på fællesarealerne.
Du bestemmer selv,​​ om der må ryges i din egen bolig.Redaktør