Radioudsendelser 2015

​​​Uge 51:

Fredagsradio

Denne fredag var det John, der var tilrettelægger og han hande valgt at spille Abba. Ruben var studievært, mens Lars som sædvanlig var i teknikken. Gæster i studiet var Jesper S. og Thomas.

Torsdagsradio

Denne sidste torsdag inden jul var Jacob og Ingelise værter. De to spillede julemusik - bl.a. med "Muldvarperne" og indmellem sangene blev der hygget med pebernødder, som Jacob havde med.

Dans formiddagsfavoritter

Denne formiddag var Dan forhindert i at spille, så Tania sagde ja
til at vikariere for ham. Lars og Tania spillede "Traveling Wilburys"
samt juleklassikere.

Uge 49:
Medieholdet: Interview med konstitueret forstander
Kim Frederiksen

Medieholdet havde denne formiddag besøg af Kim, der pt. er
konstitueret forstander på Bredegaard. Det blev til en snak om,
hvad det vil sige at være forstander samt julegaver og julefrokoster.

Uge 47:

Fredagsradio

Ruben, Lars og Thomas spillede sange med Michael Falch og Malurt.

Dans formiddagsfavoritter

I dag spillede de to studieværter, Dan og Lars, overvejende julemusik - bl.a. blev det til "Jul det´cool" med MC Einar. Har man et musikønske, er man meget tilkommen til at ringe ind på telefon 45118376 og ønske et stykke musik.

Uge 46:

Medieholdet: Interview med Lisbeth

Denne formiddag havde medieholdet besøg af mobility-instruktør
Lisbeth Hallestad, som bl.a. fortalte om sin arbejde på Bredegaard
og om dengang, hun havde sin trombone med på arbejde og
spillede sammen med "Muldvarperne".

Uge 44:

Torsdagsradio - tilrettelagt af Dan

I dag var Dan vært på programmet og han spillede klassikere fra 1960-1975. Løbende ringede folk fra værkstedet ind med ønsker, som Dan gjorde sit bedste for at opfylde. Med sig i studiet havde Dan Ingelise Kjærgaard, Jesper Lyng, Søren Tangsgaard og Jacob Oldorf. Og Lars Brandt styrede som sædvanlig teknikken med sikker hånd.

Onsdagsradio

Denne eftermiddag var Ulla tekniker i studiet, mens Thomas var medvært og de to spillede musik med bl.a. Ulla Bjerre og Kandis.

Dans formiddagsfavoritter

I dag var Dan forhindret i at komme i studiet og derfor trådte Thomas til og hjalp Lars med at spille CD'ere. De to spillede bl.a. musik med "De spillende muldvarper" og "Danser med Drenge".

​​Uge 43:

Onsdagsradio

Ulla og Yakup har været i studiet denne onsdag eftermiddag, hvor de spillede musik af bl.a. Gnags, Abba og Ulla Bjerre. Med sig i studiet var erhvervspraktikant Anne-Marie.

Dans formiddagsfavoritter

Dan var syg i dag, så derfor trådte Tania Tulin til og var medvært i studiet sammen med Lars Brandt, der var i teknikken.

Uge 41:​

Medieholdet: Interview med Margit

 

Denne formiddag var Margit Jensen i studiet til en snak om, hvordan
hun fik job på Bredegaard og hvad hun synes om at arbejde mellem
jul og nytår.

Dans formiddagsfavoritter

Dan Mortensen og Lars Brandt har atter været i studiet, hvor
de har spillet gamle slagere.

Uge 40:

Fredagsradio - Gasolin

Denne fredag blev der spillet gamle klassikere af Gasolin.
I studiet var Ruben Mortensen, Ulla Møller og Lars Brandt i teknikken.

Torsdagsradio, tilrettelagt af Ingelise og Jacob

Værterne i dag var Jacob og Ingelise, der spillede musik af bl.a. Burhan G., John Mogensen og Michael Falch. Med sig i studiet havde de to Søren Tangsgaard og Jesper Lyng-Davidsen. Og som sædvanlig var Lars Brandt i teknikken.

Uge 39:

Fredagsradio med musik af Bjørn Tidmand

Dagens vært, Ruben, var i studiet sammen med John, Lars og Thomas og de spillede musik af Bjørn Tidmand.

Dans formiddagsfavoritter

Dan og Lars har igen været en tur i studiet, hvor Dan har spillet plader og fortalt om kunstnerne, mens Lars styrede teknikken og telefonen, når folk ringede ind med et spørgsmål.

Uge 38:

Fredagsradio med blandet dansktop-hits

Denne fredag er Ruben Mortensen vært og med sig i studiet har han Lars Brandt i teknikken samt Thomas Lund og Ulla Møller.

Dans formiddagsfavoritter

I dag er der premiere på programmet "Dans formiddagsfavoritter" med Dan Mortensen som vært og Lars Brandt i teknikken. Dan har taget sine egne vinylplader med i studiet, som han afspiller, og indimellem fortæller han om kunstnerne. Der er desuden mulighed for, at de borgere på Bredegaard, der lytter med, kan ringe ind med musikønsker.

Uge 35:
Torsdagsradio med musik af Poul Krebs og Lars Lilholt

Denne torsdag spiller værterne Ingelise og Jacob musik af bl.a. John Mogensen, TV 2, Poul Krebs og Lars Lilholt. Øvrige folk i studiet var Lars Brandt og Jesper Lyng-Davidsen.

Uge 34:
Fredagsradio med danske Melodi Grand Prix sange fra 1960 til år 2000

I studiet var Ruben Mortensen, der havde besøg af Ulla og Nille, mens Lars Brandt var i teknikken.
 

Torsdagsradio: Den gamle jukebox

Dan Mortensen spiller svensk musik fra slutningen af 60'erne og med sig i studiet havde han Jacob Oldorf, Lars Brandt, Jesper Lyng-Davidsen og Nille.
 

​​​Medieholdet: Interview med Susanne

Denne torsdag havde medieholdet inviteret Susanne i studiet. Hun er pædagog i Hus ABC og fortæller om sit arbejde på Bredegaard.
 

​​Uge 33:

Fredagsradio m​ed musik af Bjørn Tidmand

I studiet fredag den 14. august var Ruben Mortensen, Lars Brandt og John Christensen.

​​​​​​Torsdagsradio med musik fra starten af 70'erne med bl.a. Ringo Starr

​Radiovært denne torsdag var Dan Mortensen, som spillede musik fra start 70'erne. Med sig i studiet havde Dan Ingelise Kjærgaard, Søren Tangsgaard og Jakob Oldorf.

 

Uge 21:
Den gamle jukebox

Dan Mortensen var dagens tilrettelægger og spillede bl.a. musik af Rod Stewart og Johnny Reimar. Med sig i studiet havde han Ingelise, Søren, Jacob og Lars.

Uge 20:
Denne torsdag blev der ikke lavet radio, da Dagtilbuddet holdt lukket pg.a. Kr. himmelfartsdag.

Uge 19:
Torsdagsradio med musik af bl.a. Lionel Richie og Queen

Denne torsdags udsendelse blev tilrettelagt af Søren Tangsgaard, som bl.a. spillede Queen, T Rex og Lionel Richie. Med sig i studiet havde Søren bl.a. Lars Brandt, Ingelise Kjærgaard, Jacob Oldorff og Jesper Lyng-Davidsen.

Uge 18:
Torsdagsr​ad​io med musik af bl.a. TV 2 og Kim Larsen

Torsdagens radioudsendelse blev tilrettelagt af Ingelise og Jacob, der begge er meget begejstret for dansk musik. Med sig i studiet havde de to Lars Brandt, der agerede tekniker samt Søren Tangsgaard og Jesper Lyng-Davisen. Du kan lytte til udsendelsen ved at trykke på overskriften.

Uge 17:
Fredagsradio med musik af bl.a. Nanna og Abba

​​Denne fredag bestod radioholdet bl.a. af Allan, der spillede musik af Nanna, som brød igennem med ørehængeren ”Buster”. Dernæst spillede John numre med Abba og imellem numrene, fortalte han historier om den svenske popgruppe. De​suden bestod dagens radiohold af Ulla, Jesper, Ruben og Lars. Du kan høre udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

 Ug​e 16:

Fredagsradio med musi​k af bl.a. Miles Davids og TV2

Fredagens radiohold, der denne gang bestod af Ruben, John og Lars, har bl.a. spillet musik af Miles Davids og TV 2 i dag. Hør udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

Med​​ieholdet: Interview med Anne-Grete Barlaug​​

​​

Medieholdet havde denne ​torsdag besøg af Dagtilbuddets funktionsleder Anne-Grete Barlaug. Hør blandt andet Anne-Grete fortælle om sit arbejdsliv på Bredegaard. Hør udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

Ug​e 15:
Medieholdet: Interview med Vibeke fra hus DE

Medieholdet havde denne torsdag besøg af socialpædagog fra Hus DE til en snak om hendes job på Bredegaard.
 

​​Uge ​9:

Medieholdet: Interview med Helle fra hus DE


Tordagens mediehold havde i dag besøg af Helle, der er pædagog i hus DE. Helle fortæller om sit job på Bredegaard. Hør udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

U​​g​e 4:
Medieholdet: Interview med Lar​s Møller

Medieholdet havde i​ ​​dag besøg af Lars Møller, der er funktionsleder i ejendomsservice. Lars fortæller, hvordan han fik job på Bredegaard og hvilke arbejdsopgaver, han varetager. Hør udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

U​​​ge 2:
Medieholdet: Intervie​w med forstander Mai-Britt Böhm

Bredegaards forstander, Mai-Britt Böhm, var den første gæst hos medieholdet i år. Hør udsendelsen​​​​ ved at trykke på overskriften.

​ 

Redaktør