​​​​​​​

Samarbejde

​Læs om Blindecenter Bredegaards pårørendesamarbejde på denne side. 


Beboernes pårørende er vigtige personer i beboerens liv. Som pårørende er man naturligvis interesseret i at beboeren har det godt og trives.

På Blindecenter Bredegaard vil udgangspunktet altid være beboerens selvbestemmelse og beboeren vælger selv, hvad de pårørende skal informeres om og inddrages i. Læs mere om vores arbejde med beboerdemokrati og brugerindflydelse her (åbner i browser på ny fane). 

Pårørende vil altid blive inviteret til statusmøder med mindre beboeren frabeder sig dette. Vi støtter beboeren i kontakten med pårørende og det øvrige netværk.

Vi ønsker et godt samarbejde med pårørende, og er vi altid villige til at drøfte særlige problemstillinger. Kontakt os for et møde.

Alt pædagogisk personale har i 2020 og 2021 efteruddannet sig i pårørende- og netværkssamarbejde, et modul udbudt af Københavns Professionshøjskole, som blev​ skræddersyet til os. 

Det er vores ønske, at hjemmesiden vil bidrage til, at I som pårørende har mulighed for at følge med i hverdagen og arbejdet på Bredegaard.​

Læs pårørendefortællinger:

Sådan et sted beriger verden (åbner i browser på ny side)

Jespers vellykkede flytning til Blindecenter Bredegaard (åbner i browser på ny side)​


Redaktør