IT-caféen inviterer til fremvisning af OrCam MyEye

​Kom og prøv OrCam MyEye  - en ny teknologi til blinde og svagsynede. Johannes fra Instrulog kommer og viser produktet frem.

Tidspunkt Ikon
Dato: 18-01-2018
Tid: 13:00 - 15:00
Sted

​Konferencen

Tilmelding
Ingen tilmelding

​OrCam MyEye er et lille kamera du kan sætte på siden af hvilket som helst brillestel. 

Hvad kan OrCam

Du vil være i stand til at få læst næsten alt op, uanset hvor du er. Det kan være alt fra busskilte, menukort, breve, vejskilte eller sms'er på din telefon. OrCam kan læse nært, fjernt, stort og småt. En fantastisk kamerateknologi gør der uafhængig og giver dig hverdagen igen. Nu har du mulighed for at læse tekster når du har lyst, uanset hvor du er uden at skulle tænke på apps via din mobil eller andre løsninger.

OrCam sender lyden ind via en lille højtaler der peger mod dit øre, så du stadig har ørene fri til orientering i, som eksempel, trafikken. Du kan også koble hovedtelefoner til.

Ansigtsgenkendelse

OrCam MyEye er udstyret med ansigtsgenkendelse. med muligheden for at genkende folks ansigter, er det ikke længere nødvendigt at spørge hvem du taler med. På afstand får du at vide hvem der kommer eller hvem du sidder overfor i et møde. Det kæver blot at folk bliver genkendt første gang, så husker OrCam alle i din familie, dine venner og kolleger.

Produktgenkendelse

Den er også udstyret med produktgenkendelse. Her har du mulighed for at lagre op til 150 proukter som siden hen vil blive genkendt, når du holder det op foran kameraet. Pengesedler kan genkendes så man altid betaler med den rigtige seddel.

Redaktør