Blinfo nomineret til årets Digitaliseringspris

​Blindecenter Bredegaard og Social Digital er nomineret til Digitaliseringsprisen 2018 i kategorien innovation for Blinfo-projektet.

​Hvad er Digitaliseringsprisen?

Digitaliseringsprisen øger opmærksomheden på succesfulde og værdiskabende Digitaliseringsinitiativer i den offentlige sektor. Ved at præmiere konkrete projekter belønner prisen foregangseksempler, der gavner samfund og borgere, eksempler som inspirerer andre til nye visioner og initiativer.


Blinfo – talende skilte åbner verden for blinde og svagsynede

Blindecenter Bredegaard og Social Digital er nomineret til Digitaliseringsprisen 2018 i kategorien innovation for Blinfo-projektet. Begrundelsen for indstillingen til prisen lyder sådan: 

Blinfo er et velimplementeret system med en banebrydende digital løsning, som åbner verden for blinde og svagsynede på en ny måde. På Blindecenter Bredegaard er der særdeles gode resultater hos beboere, eksterne brugere af jobtilbud og personale. Beboerne er mere selvhjulpne, trygge og endda blevet mere digitale med Blinfo. Ydermere er Bredegaard begyndt at udbrede løsningen til andre institutioner i landet til gavn for endnu flere blinde og svagsynede. Slutbrugerne har været dybt involveret fra dag ét.

Vi er utrolig stolte af at være nominerede til prisen og ser frem til at kendskabet til Blinfo, ved hjælp af nomineringen, kan udbredes, så endnu flere kan få glæde af Blinfo og/eller bidrage til udviklingen af teknologien.

Læs mere om Blinfo her.

Vinderne udnævnes på konferencen Offentlig digitalisering 2018 d. 14. - 15. marts 2018.


Redaktør