En lille historie om et tørklæde

​Onsdag d. 15. juni tog Anne-Grete og Maria på besøg hos Lis, mor til Lone, som bor i hus F. Formålet var at se med egne øjne, hvordan Lis har gjort et gammelt tørklæde lavet af Lone til kunst på væggen.

​​

For ikke længe siden, var disse to billeder et stort silketørklæde dekoreret med maling. Tørklædet har Lone lavet til sin mor Lis engang i slutningen af 1990'erne. Lone har boet på Bredegaard i hus F siden 1994. I huset bor primært døvblinde borgere. Tørklædet er efter mange år rigtig kommet til sin ret som smuk dekoration i Lis' hyggelige stue. 


"Ja, jeg er altså ikke nogen tørklædedame" forklarer Lis. Men i forbindelse med en flytning for nyligt, finder Lis tørklædet frem igen, og synes næsten det er synd, at det bare ligger i en skuffe. "Jeg klippede det midt over og gik i genbrugen og købte rammer. Jeg er blevet så glad for det" fortæller hun.


Lis bød på kaffe og lidt hjemmebag. Under besøget fik vi også fortalt Lis om nogle af de mange aktiviteter, der foregår på Bredegaard, og at hun kan følge med bl.a. på hjemmesiden. Anne-Grete vil køre et smut forbi en dag og demonstrere en Ipad. "For det er jeg altså ikke så god til" siger Lis og griner. 

Redaktør