IT-caféen på IKT-messe i Maribo

​Torsdag d. 9. februar tog Joakim, Nicholas og Tanja Maj til IKT-messe i Maribo med Heidi og Maria som ledsagere. Det blev både til glædelige gensyn og nyopdagelser. Alle var enige om, at det havde været en god og inspirerende tur.


Kommunikation og velfærdsteknologi til mennesker med forskellige funktionsnedsættelser var i fokus på messen, der er arrangeret af Center for Handicap, Lolland Kommune. Maribo-hallen var fyldt med mere end 50 stande, der alle sammen præsenterede spændende produkter. Her afprøver Joakim et sæt trådløse AfterShokz høretelefoner fra Instrulog. 


HFH/Synsnervens stand var fyldt med synskompenserende hjælpemidler bl..a. Bredegaards stok. 


Her undersøger Nicholas den nye SmartVision android telefon, som ikke engang er kommet på markedet endnu.


Butik Kik var også repræsenteret med en stor stand. Her kunne man også afprøve Bredegaards mobilitystok. Kim fra standen viste os bl.a. en slags stokkeholder, hvor man på en nem og smart måde, ved hjælp af magneter, kan hænge sin stok fx i en entré. Han viste også en clips, som man kan sætte på sin stok. Når man har brug for have begge hænder fri, fx når man skal betale ved kassen i et supermarked, kan man nemt sætte clipsen, som sidder på stokken, fast i fx en bukselomme.

Redaktør