Menuen i juni

Se her hvilken menu det dygtige køkkenteam har sammensat. Vi har meget at se frem til i juni; en masse fødselsdage, Pinse og sommerfest d. 10. juni. 

Menuplan juni 2017 - hent den her


UgedagDatoMenu
TorsdagFørsteLun hjemmebagt leverpostej med rugbrød og risengrød med kanel og smør. Ønsket af Dennis.
FredagAndenBoller i karry. Ønsket af Tulle.
LørdagTredje

Pølser med pasta. Ønsket af hus E.

Lørdagsdessert: Panna cotta med rabarbersirup.

SøndagFjerde

Pinsedag.

Krydderboller til morgen i husene. Pinsefrokost kl. 13 i Spisestuen (pædagoger står for borddækning).  Menuen står på æg, rejer, mayonnaise, citron og dild. Fiskefilet med remoulade. Røde, hvide og karrysild med kapers og løg. Gravad laks med rævesauce. Frikadeller med surt. Flæskesteg med rødkål. Lun leverpostej med bacon og svampe. Stegte marinerede kyllingelår. Pinsebudding med rabarber. Øl, cola, cola light, appelsinvand, danskvand med citrus og snaps.

Til aften spises rester fra det glade pinsebord.

MandagFemte

2. pinsedag.

Hvidkålsrouletter i karrysauce serveret med ris.

TirsdagSjetteTarteletter med høns og rejer i hver sin sauce. Ønsket af Tulle.    
OnsdagSyvendePasta med kødsauce.
TorsdagOttendeFiskefrikadeller med remoulade, kartofler og dejlig grønt.
FredagNiendeOksefilet med kartofler, grønt og kold sauce.
LørdagTiende

Sommerfest.

Morgenmad i husene.

Plankelaks med salat, grillbuffet og husbagte kager.

Til aften serveres der rester - tag selv fra kaffekøleskabet.

SøndagElvteGullash med mos.
MandagTolvteSommerbuffet og brasede kartofler med spejlæg. Ønsket af hus D.
TirsdagTrettendeJuni risotto med friske asparges.
OnsdagFjortende

Niels' fødselsdags ønske middag.

Morgenrundstykker til huset.

Pizza og Hansen is til dessert.

TorsdagFemtende

Valdemars dag.

Nye kartofler med marinerede sild og snaps.

 

Om Valdemarsdag.

Den 15. juni er det Valdemarsdag. Her fejrer vi at vores flag Dannebro i 1219 faldt ned fra himlen i Estland, hvor kong Valdemar Sejr var i krig.

Det er samtidig den dag hele Danmark fejrer de nye danske kartofler, gerne serveret med sild og snaps.

FredagSekstendeSteakburger med det hele.
  Brunch og al mad pakkes til husene. Ingen køkkenfolk på arbejde i denne weekend.
LørdagSyttende

Lammefarsbrød serveret med flødekartofler.

Lørdagsdessert: Hansen is på pind

SøndagAttendePølser med pasta.
MandagNittendeTorbens fødselsdags ønske middag.
TirsdagTyvendeYakups fødselsdags ønske middag.
OnsdagenogtyvendeLasagne og blandet salat.
TorsdagToogtyvendeBoller i karry serveret med ris.
Fredag

Treogtyvende

 

Sankt Hans aften.

Kold frokost. Husene griller selv. Køkkenet laver grillspyd med kylling, pølse, oksekød, peberfrugt, champignon og tomat. Dertil salat, dressing og hvidløgsflutes. Ønsket af Tulle og Ulla.

LørdagFireogtyvende

Kalveculotte med stuvet kål og kartofler.

Lørdagsdessert: Hansen is i bøtter.

SøndagFemogtyvendePølser med pasta.
MandagSeksogtyvende

Johns fødselsdags ønske middag.

Morgenbrød i huset.

Rundstykker til formiddag til værksted

Bøfsandwich med ketchup, sennep, rå og ristede løg og agurkesalat. Smuldre æblekage til huset.

TirsdagSyvogtyvende

Lailas fødselsdags ønske middag.

Stegt flæsk med persillesauce og kogte kartofler.

Dessert: cookies med chokoladestykker.

OnsdagOtteogtyvende

Karl Eriks fødselsdags ønske middag.

Friske stegt rødspættefileter serveret med persillesauce og nye kartofler. Dessert til huset: Is med jordbær.

TorsdagNiogtyvendeStegt lever med masser af bløde løg.
FredagTredivteGammeldags kylling med citron og persille. Agurkesalat, rabarberkompot og nye kartofler samt skilt sauce. Ønsket af hus D og E.


Redaktør