Ugedag | Dato | Menu |
Mandag | Første | Dagtilbuddet er lukket. Brunch. Anettes fødselsdags ønske middag. |
Tirsdag | Anden | Grøntsags lasagne serveret med salat. |
Onsdag | Tredje | Beuf saute stroganoff serveret med kartoffelmos. Ønsket af Søren. |
Torsdag | Fjerde | Tortilla med grønt og hakket kød. Serveret med revet gulerodssalat med græskarkerner. Ønsket af Alexander og Christina. |
Fredag | Femte | Pulled and serveret med coleslaw og ovnstegte kartofler. |
Lørdag | Sjette | Frankfurter pølser med makaroni, grønt og høvlet parmesanost. Ønsket af Jesper L. Lørdagsdessert: frugtsalat med råcreme. Ønsket af Tanja T. |
Søndag | Syvende | Roastbeef serveret med flødekartofler. |
Mandag | Ottende | Flæskestegs sandwich med agurkesalat og hele molevitten. Ønsket af Simon. |
Tirsdag | Niende | Tanja Majs fødselsdag ønske middag. Fiskefilet med kartofler og varm remouladesauce. Rundstykker til morgen i huset. Gammeldags mormor æblekage med knase rasp og flødeskum serveres i huset til aften. |
Onsdag | Tiende | Københavns Madhus kommer på besøg. Skipperlabskovs a la Brødrene Price. |
Torsdag | Elvte | Buffet. Varme hveder til aften i huset. Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag". På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske. Hvorfor varme hveder? Store Bededag var i gamle dage en arbejdsfri bede og bodsdag. Derfor skulle bagerne også have fri og kunne derfor ikke bage brød på selve dagen. Derfor bagte de hveder aftenen før, som folk så kunne købe og varme dagen efter. |
Fredag Bededag | Tolvte
| Porretærte serveret med kold skinke. Salat med gulerodsstave og peberfrugter. Ønsket af Dennis. |
Lørdag | Trettende | Langtidsstegt okseklump i skøn sauce serveret med grønt. Lørdagsdessert: chokolademousse. Ønsket af Tanja Maj. |
Søndag | Fjortende | Franks fødselsdags ønske middag. |
| | FRIKADELLENS TUR RUNDT OM JORDEN. |
Mandag | Femtende | Keftedes: græske frikadeller serveret med tzatziki, græsk salat og dejlige kartofler. Ønsket af Alexander. |
Tirsdag | Sekstende | Fishcakes: asiatiske fiskefrikadeller serveret med agurkesalat og jordnøddesauce. |
Onsdag | Syttende | Svenske køtbullar med lingon tyt og mos. |
Torsdag | Attende | Falafel: egyptiske frikadeller serveret med humus, salat og fladbrød. |
Fredag | Nittende | Amerikansk frikadelle sandwich med chilisauce. |
Lørdag | Tyvende | Danske mormor frikadeller med stuvet kål og kartofler. Lørdagsdessert. |
Søndag | Enogtyvende | Albondias: spanske frikadeller i tomatsauce serveret med saltbagte kartofler. |
mandag | Toogtyvende | Grønsagsgratin. Ønsket af Ulla. |
Tirsdag | Treogtyvende | Kylling i karry med ris. |
Onsdag | Fireogtyvende | Blæksprutter på flere måder serveret med urtedressing og pastasalat. |
Torsdag Kr. Himmelfartsdag | Femogtyvende | Brunch. Medisterpølser med stuvet grønt og kartofler. |
Fredag | Seksogtyvende | Dagtilbuddet er lukket. Pariserbøf med det hele. Ønsket af Søren. |
Lørdag | Syvogtyvende | Madpandekager med forskelligt fyld. Lørdagsdessert: mandelbudding med kirsebærsauce. |
Søndag | Otteogtyvende | Svensk pølseret. |
Mandag | Niogtyvende | Buffet. |
Tirsdag | Tredivte | Lakseret med aioli serveret med kogt perlebyg. |
Onsdag | Enogtredvte | Mulligatawny: skøn kraftig karrysuppe kogt på høne, serveret med dejligt brød.
|