Innovationsprojektet Velfærdsfabrikken

Yakup Yazan og Heidi Stener Larsen fra Bredegaard har deltaget i det store innovationsprojekt Velfærdsfabrikken. Læs her om det projekt Yakup og Heidi deltog i som handler om hverdagsudfordringen "at handle ind". ​

​"Velfærdsfabrikken er et innovationsprojekt, der har til formål at engagere unge med handicap og offentlige og private virksomheder i at udvikle løsninger, der gør hverdag og social deltagelse med handicap nemmere".

"En af de grundlæggende idéer bag projektet er, at unge med handicap ikke blot skal være brugere af velfærdsteknologi, men i langt højere grad også bør ses som en afgørende ressource i udviklingen af nye produkter og services".

"En af udfordringerne, som er blevet bearbejdet i projektet er "De forkerte varer". Udfordringen handler om, at noget så dagligdags som at handle ind, kan være en stor udfordring for mennesker med synshandicap eller ordblindhed".

Læs mere meget om projektet og ​den teknologiske udvikling i folderen her​.

Yakup fortalte mig idag, at han synes det har været rigtig sjovt og spændende at være med, og at han godt kunne tænke sig at deltage i noget lignende en anden gang.


Redaktør