Sociale medier

​Sociale medier er meget populære hos unge, og det er ikke anderledes her på skolen. Derfor introducerer vi forskellige sociale medier til eleverne. F.eks Skype, Facebook email og sms. 

Brugerfladerne på de sociale medier er ikke altid så brugervenlige til vores elevgruppe. Vi undersøger, om der er en mulighed for at tilpasse, indstille eller finde tilføjelsesprogrammer, som gør det muligt for dem at betjene programmerne, på trods af deres kognitive eller motoriske vanskeligheder. 

Elevgruppen her på Geelsgårdskolen bor over et stort geografisk område og har forskellige behov for f.eks. tilgangsforhold, plads og toilet, så det kan være svært at komme på besøg hos hinanden og derved have noget socialt sammen uden for skolen. Med videotelefoniprogrammer som Skype og tilføjelsesprogrammet CanConnect, som simplificerer brugerfladen og betjeningen, kan eleverne ”besøge” hinanden i cyb​erspace/derhjemme. Derved kan de, som alle andre unge, holde kontakten om eftermiddagen, på fridage, i ferier og når de en dag går ud af skolen.


Redaktør