Faciliteter STU

​Vi har mange gode faciliteter til rådighed i ungdomsafdelingen.​

Fysioterapi:

I terapilokalerne kan hver enkelt benytte redskaber og maskiner, som hjælper med at styrke motorik og balance. Der er bl.a. ben-toner, løbebånd, hånd- og ben servocykler, ”rodeo”-balancehest og god gulvplads til at lave liggende øvelser. 

Ergoterapikøkken:

I skolens ergonomiske køkken er der et stort udvalg af tilpassede køkkenredskaber og maskiner, som kan styres med 0-1 kontakter. Faciliteterne hjælper med at gøre kogekunsten tilgængelig for alle uanset motoriske, finmotoriske og sanselige udfordringer. Derved har alle muligheder for at erhverve sig kundskaber inden for det gastronomiske område, som kan være til gavn fremover. 

Varmtvandsbassin: 

STU har adgang til varmtvandsbassin, som bruges til både svømmetræning og fysioterapeutiske øvelser. De mange hjælpemidler, der er til rådighed, giver mulighed for, at enhver kan benytte bassinet. Personalet udarbejder individuelle programmer med udgangspunkt i elevens interesser og udfordringer i vandet. 

Gymnastiksal:

I gymnastiksalen er der mulighed for at spille blandt andet hockey, roboule, basketball og andre boldspil. Motorikbaner og trampolin indgår i salens muligheder. Den store luftpude er det centrale ”get together spot”. 

Udendørs atletikbane: 

Skolen råder over en gummibelagt løbebane, som er velegnet til mange aktiviteter både med og uden gangstativ, Petracykel og kørestol. Her kan der komme fart over feltet og vind i håret blandt andet ved kørestols- og gangvognsrace.

Redaktør