Ældste

Ældstegruppen på Spor 1 ​består af elever fra 8.-10. klassetrin.

Undervisning​​

Undervisningen er fagdelt og foregår ofte i mindre grupper eller individuelt. Vi udarbejder meget af materialet selv, så det passer til eleverne - det kan være bøger og plancher i forbindelse med et projekt, f.eks. om kroppens opbygning.

I et fag som dansk læser vi ofte højt, ser film, bruger iPads og benytter alternativ supplerende kommunikation til at fange og bibeholde elevernes opmærksomhed. Vi arbejder med medbestemmelse og medansvar gennem hele skoledagen for at opnå livskompetence og livsduelighed.

Der gøres flittigt brug af iPads både i forhold til skolefag og emnearbejde. Eleverne surfer ivrigt på nettet og bruger it til læring og leg.

Projektopgave​​​

Hvert år er der en større projektopgave, hvor eleverne skal finde et emne, behandle det og fremlægge det for alle ældsteelever. Hvert andet år har Ældstegruppen et stort teat​erprojekt, der virkelig giver et boost til elevernes selvtillid.

Voksenlivet​​

Gennem fag som samfundsfag og historie introduceres eleverne for nyheder, politiske forhold, samfundsstrukturer m.m. Vi fokuserer på det, som eleverne i høj grad får brug for i voksenlivet, nemlig stemmeret, rettigheder og pligter, og hvordan man finder svar, på de spørgsmål man har.

Udskoling​​​

Vi bruger meget tid på at undersøge, opsøge og høre om forskellige boformer, skoler og andre beskæftigelsesmuligheder, ​som eleverne eventuelt skal på efter Geelsgårdskolen. Det kan f.eks. være højskoler, efterskoler og specialiserede tilbud. 

Redaktør