Brugerundersøgelser

​Geelsgårdskolen og Region Hovedstaden har gennemført flere tilfredshedsundersøgelser blandt brugerne af Geelsgårdskolen. Resultaterne kan du se ved at klikke på links nedenfor.

I tilfredshedsundersøgelsen hos forældre, omhandlende en evaluering af deres barns skolegang på Geelsgårdskolen, kom der rigtig mange postive tilkendegivelser. Her er et udpluk at forældrecitaterne:

”Jeg synes, at Geelsgårdskolen er en superskole, og at lærere, pædagoger, medhjælpere, terapeuter og alle andre gør et kæmpearbejde for at gøre skolen til et dejligt sted at være for vores børn. ”
”Superkompetente, forstående og samarbejdsvillige medarbejdere i alle faggrupper. ”

”Når man møder uanmeldt op på skolen, og betragter skolens liv, bliver man helt varm om hjertet. Der er ingen tvivl om, at de voksne, som er ansat på skolen, føler et enormt engagement i elevernes trivsel. De er bare fantastiske.”

”Vores datter var i et andet skoletilbud, hvor hun i den grad mistrivedes. Vi så ikke et eneste smil i de tre måneder, hun gik på den anden skole. Efter 2 dage på Geelsgård smilede hun igen, og nu, hvor hun har gået på skolen i et halvt år, er hun ikke blot glad og i trivsel, men udvikler sig også - noget vi stort set ikke har set, siden hun var 4 måneder gammel! Så hatten af for et skoletilbud med et personale, der forstår at kommunikation er både vigtig og mulig - selv for børn på et meget lavt udviklingstrin.”

 
Læs også:

Redaktør