Køkken

​Geelsgårdskolen har eget institutionskøkken med 3 ansatte, der alle ugens dage, året rundt, laver kold og varm mad til skolens elever og medarbejdere.​

Køkkenets retningslinier

Maden skal selvfølgelig være velsmagende og veltilberedt, og vi lægger vægt på at følge sæsonens frugter og grøntsager.
Køkkenets leder er økonoma, og køkkenet indkøber og laver maden ud fra officielle næringsstofanbefalinger. 

Tilberedning

Vi specialtilbereder maden i forhold til elevernes smagsmæssige præferencer og i forhold til handicap - d.v.s. lægeordinerede diæter og elevens mulighed for at tygge og fordøje maden.
For de elever der har brug for sondemad, diæt m.m., samarbejder vi med skolens sygeplejerske. 
Vi eksperimenterer løbende med tilberedningen, således at eleven får en god oplevelse med at spise, og får de nødvendige næringsstoffer.

Fødevarekontrol

Som alle andre køkkener skal vi leve op til fødevarekontrollen og fortage egenkontrol af hygiejne og kvalitet af madvarer. Vi er i den forbindelse blevet tildelt Elite-Smiley.

Tilkøb

Madordning finansieres ved egenbetaling.
Eleverne har også mulighed for, ligesom medarbejderne, at købe mad fra dag til dag.





Redaktør