​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Praktiske informationer

​Åbningstider

I de intensive forløb er børn og unge i rehabilitering alle hverdage i tidsrummet 8.30 til 13.30​.

Skema

Dagen er delt op i træningsmoduler. Børnene og de unge har et individuelt skema, som løbende tilpasses mål og indsatsområder i rehabiliteringsplanen.

Kørsel

Børnene og de unge kommer enten i taxa, kørselsordning eller transporteres af forældrene. Kørselsordninger og taxa bevilliges af hjemkommunen.

Pauser og måltider

Der er indlagt pauser i løbet af dagen, hvor man får lidt at spise og drikke og har mulighed for at være sammen med de andre børn og unge. Frokosten tilberedes af centrets køkkenassistent og kan bestå af både varme og kolde retter.

​Forældrerum

De forældre der selv transporterer deres barn, kan have behov for et sted at være mens træningen finder sted. Vi har indrettet en lille lejlighed, hvor forældrene kan opholde sig. I lejligheden er der et tekøkken, toilet og plads til at hvile eller arbejde. I har som forældre også mulighed for at tilkøbe frokost.

Medicin

Hvis barnet skal have medicin i løbet af dagen, kan fagpersonalet hjælpe med dette. Medicinen skal være angivet med fulde navn, CPR nr., præparatets navn og instruktion fra ordinerende læge om, hvordan, hvornår og hvor meget, der skal gives, samt for hvilken lidelse.

Redaktør