Beboerkursus i team 172

Beboerkursusdag i 172

Borgere i 170 A/B, 172 B og 172 C har i dag afholdt beboerkursusdag med fokus på nærområdets muligheder. Vi havde på forhånd planlagt et besøg i Kulturhuset Kilden i Brøndby hvor vi havde lavet en aftale om en rundvisning deroppe. Vi blev fint taget i mod af personalet og blev vist rundt deroppe og samtidig blev vi orienteret om de muligheder og aktiviteter Kilden udbyder til borgere i Brøndby kommune. Der var bl.a. en mindre Café som havde åbent i dagtimerne og man kunne købe billet til flere forskellige koncerter og teaterstykker som foregik deroppe.

Vi blev samtidig opfordret til at benytte os af Kildens lokaler/faciliteter hvis Hulegården eller enkelte borgere ønsker at afholde møder eller andre arrangementer – Det er gratis at benytte de forskellige lokaler.

Efterfølgende blev vi vist rundt på biblioteket hvor man samtidig kunne få hjælp af bibliotekaren til at oprette sig som låner hvis man var interesseret i at låne bøger, film eller spil.

Resten af dagen blev brugt i rask gang rundt omkring i nærområdet hvor vi bl.a. gik til svømmehallen Vestbadet. Undervejs var der mulighed for at tjekke nye og kendte indkøbsmuligheder ud samt fokus på de forskellige busstoppesteder – eksempelvis hvor man tager bus 13 til Rødovere centeret.

Dagen sluttede af med en hyggelig fællesfrokost på Cafe Sixpence.

Redaktør