Temadag Maj 2010

​Søren Torpegaard, direktør i Region Hovedstaden Handicap, holdt et oplæg om Regionens, og ikke mindst Handicapvirksomhedens, rolle for tiden. Et oplæg der favnede bredt, fra budgetter til selvværdet hos offentlig ansatte.       

​​

Bent og Erik fra projektgruppen "IAT", hvilk​et skulle være kort for Implementering Af Teknologi, gav et indblik i det de går og arbejder med. De kunne blandt andet fortælle om den udvikling de og brugerne havde været igennem. Fra at skype til at enkelte surf'ede målrettet rundt på nettet. Projektet har også givet ny viden til medarbejderene, de to herre kunne således berette, at man nu er gået over til at bruge kort i kamera. Så klog man kan blive af en tema dag. I projektgruppen er også Julie og Pia. Gruppen har lovet at de meget snart laver en projekt beskrivelse som kommer her på hjemmesiden.

Marianne Svanholt holdt et oplæg hvor hun redegjorde for Hulegårdens store kompetence udviklingsprojekt for alle med arbejdere. Jeg kan lige minde om at det på mandag d. 7 juni at kompetence mapperne skal afleveres til Bjarne. ​


Redaktør