​​​​​​​​​​​​

Terapien

På Jonstrupvang tilbyder vi terapi til alle vores beboere, og vi tager altid udgangspunkt i beboernes ønsker og mål.

Fysioterapeuterne tilbyder træning til alle beboerne og en del af daghjemsbrugerne. Alle bliver som minimum tilbudt én træningsgang pr. uge. 

Ergoterapeuterne afdækker sammen med beboerne deres aktivitetsproblematikker og lægger derefter en plan for, hvordan aktivitetsproblematikkerne kan afhjælpes, gerne i samarbejde med det tværfaglige personale.

Vi gør et stort arbejde ud af, at det skal være sjovt og givende at komme til træning, og man må gerne få sved på panden! Vi udfordrer gerne beboerne i eksempelvis boksning på vores spillekonsol Wii.

Vi har et stort træningslokale, hvor beboerne kan cykle, gå eller lave øvelser på en briks. Vi har også et  sanserum, hvor beboerne kan få stimulerede sanserne og slappe af, f.eks. i en hængekøje eller på en madras med musik i. Derudover har vi et fitnesslokale, og så bruger vi også gerne vores dejlige udendørs arealer.

Udover træningen af beboerne varetager terapien også reparationer, bestilling og afprøvning af kørestole og bestilling af badestole samt øvrige hjælpemidler, til beboerne.

Personalet i terapien 


Diana Forup Hallkvist
diana.forup.hallkvist@regionh.dk​


Sara - Ergoterapeut


Marina - ergoterapeut 


Soffi - ergoterapeut 


Michelle - ergoterapeut 


Kicki - fysioterapeut 


Julie - fysioterapeut


Morten - fysioterapeut 


Lena - pædagog 


Freddy - teknikker 
freddy.larsen@regionh.dk 


Rikke - Ergoterapeut

​​
Helle - fysioterapeut 
Redaktør