Traditioner

Vi har mange traditioner på Kamager. Det er værd at fremhæve fastelavn: Amager har arvet mange fastelavns-traditioner fra de hollændere, der kom til øen for små 500 år siden, og de lokale har videreudviklet dem - det er fx blevet til cykeldrengene, der iført flotte kostumer cykler fra hus til hus og giver en sang. De kommer næsten altid forbi Kamager, og så er der pølser og flødeboller til både drengene og hele huset.
Derudover har vi påskefrokost og påskeæggejagt i haven, Sankt Hans med heks, bål, og is, Halloween-fest med uhyggelig udklædning og udsmykning, julefrokoster i de enkelte bogrupper, og så slutter vi året af med et ordentligt knald af en nytårsfest.
 
En af de helt store begivenheder på Kamager er den årlige sommerfest. Her invitererer du din familie, venner og/eller kæreste med. En kok laver mad fra grill, og vores eget køkken står for at lave det helt store kagebord. Der bliver holdt taler, og der er små aktiviteter rundt i huset og udenfor. Kammerjunkerne,  som er Kamagers eget kor, underholder hvert år, og dansegulvet bliver fyldt til musik fra DJ SITA.
 
Din fødselsdag kan du vælge at fejre enten i din egen bolig eller blandt dine medbeboere på fællesarealerne, eller du kan leje vores store sal Biografen, hvis du skal have plads til rigtig mange gæster. Traditionen på Kamager er, at du altid får dit madønske opfyldt på din fødselsdag, og Dannebrog bliver selvfølgelig hejst på dagen.​
Redaktør