Komplet kommunikationsprogram

​Komplette kommunikationsprogrammer, dækker over programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler og som kan levere hjælp i form af tale, skrift eller symboler. Desuden indeholder de bogstav- og symbolsæt samt bogstav- og symboltavler, der kan understøtte din kommunikation.

Communicator 5

Communicator 5 er et komplet kommunikationsprogram.

Du kan anvende programmet til symbol- eller tekstbaseret kommunikation og med mulighed for e-mail, sms, facebook, skype og omverdenskontrol, skærmtastatur. Der følger mange færdiglavede eksempler med, som er klar til brug.

GRID 3

Grid 3 er en komplet kommunikations løsning der giver dig stemme, kontrol af dine omgivelser og øget selvstændighed. Det er designet til dig med behov for støtte af din kommunikation. Grid 3 inkluderer en bred vifte af betjeningsmuligheder – touch, kontakt, øjestyring and musemarkører. Der findes Grid layout til kommunikation med både symboler eller tekst.


Billede af GRID 3 komplet kommunikations løsning.

Læs mere om Grid 3 her

Mind Express 5

Mind Express 5 er et komplet kommunikationsprogram, der kan understøtte din sproglige udvikling og hjælpe dig i din daglige kommunikation.
 
Læs mere om Mind Express her
Redaktør