Temadag om velfærdsteknologi på socialområdet

Er brugen af velfærdsteknologi anderledes på det sociale område end på fx sundheds- og ældreområdet? Hvorfor og hvordan? Det vil CareNet og Den sociale Virksomhed forsøge at svare på ved at invitere til temadag i KCX.
Tidspunkt Ikon
Dato: 07-12-2022
Tid: 9:00 - 16:00
Sted
​Telegrafvej 5, opgang 1, 1.
2750 Ballerup

​​​

På temadagen præsenteres en række stærke oplægsholdere, der har stor viden om emnet, indgående kendskab til optimering af velfærdsteknologi samt fokus på brugeroptimering.

Målet for temadagen er at deltagerne kommer hjem med ny viden og ideer til brug af velfærdsteknologi på socialområdet. Sammen styrker vi netværket og bliver nysgerrige på teknologiernes mange muligheder.

Kommunikationscentret og samarbejdspartnere vil præsentere afprøvede teknologier og stille brugere og fagpersoner til rådighed for sparring og vidensdeling.

Du vil på temadagen også blive præsenteret for en række andre velfærdsteknologiske løsninger på socialområdet (teknologi-cases), der på forskellig vis er i drift på andre tilbud under Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden.

Vi ses til endnu en stærk temadag i CareNet, hvor vi sammen finder nye løsninger på udfordringerne i sundhedssystemet og bliver klogere på nye teknologiske løsninger.

Se programmet og tilmeld dig


Redaktør