Webinar om kommunikationsværktøjet GoTalk Now

GoTalk Now er designet til at skabe kommunikationsbøger til både børn og voksne med kommunikationsvanskeligheder. Deltag i webinaret, hvis du vil have idéer til, hvordan app'en kan anvendes i mange forskellige kommunikative situationer.
Tidspunkt Ikon
Dato: 13-04-2021
Tid: 11:00 - 12:00
Sted

​Videolink

Tilmelding

​​​Tilmelding senest 10/4 på mail til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk

GoTalk Now er en meget intuitiv og brugervenlig app til iPad, der giver mulighed for at opbygge sider og kommunikationsbøger. App'en er fleksibel og kan tilpasses efter den enkelte borgers behov. 

Se med og stil spørgsmål

På webinaret vil du blive præsenteret for vores idéer til anvendelse af appen i forskellige kommunikative situationer med fx symboler, tekst, tale, foto, video og musik.  

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs. 

En række af inspirationswebinarer

Dette er fjerde del af en række webinarer om forskellige kommunikations- og kognitive hjælpemidler til borgere med funktionsnedsættelser, fx talevanskeligheder, motoriske vanskeligheder, følger efter hjerneskade eller hjernerystelse, demens, dysleksi, ADHD, autisme m.fl. 

Målgruppe

Webinarrækken er målrettet visitatorer, sagsbehandlere og professionelt omssorgspersonale, fx hjemmevejledere, personale på bosteder, bostøtte samt alle andre interesserede. 

Undervisere 

Undervisere på webinarerne er IKT-konsulenter i hjerneteamet på Kommunikationscentret: 

  • Cand.mag audiologopæd, Mia Wolf 

  • Cand.mag audiologopæd, Christine Dyrsting 

  • Ergoterapeut og certificeret ADHD-coach, Anders Davidsen 

  • Speciallærer og Master i IKT og Læring, Pernille Høxbro Missel 

Videolink

Du modtager et link til Teams dagen før webinaret. 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, kan du få tilsendt et link til en optagelse af webinaret. Skriv venligst til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk efter webinaret. 


 Redaktør