Webinar om kommunikationshjælpemidlet Lightwriter SL50

​En lightwriter er et kommunikationshjælpemiddel, der består af en lille skrivemaskine med tastatur og display. Borgeren skriver det, han eller hun vil sige, hvorefter maskinen læser det højt. Der kan kommunikeres face-to-face eller via den indbyggede telefon eller sms-funktion. På dette webinar introducerer vi til den nyeste model på markedet og de dertil hørende forskellige funktionaliteter.
Tidspunkt Ikon
Dato: 23-03-2021
Tid: 11:00 - 12:00
Sted

​Videolink

Tilmelding

​​Tilmelding senest 19/3 på mail til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk

Se med og stil spørgsmål
På kommunikationscentret anvender vi Lightwriter til borgere, der ikke er i stand til at kommunikere gennem tale. Vi ser fortsat Lightwriter som en dedikeret kommunikationsløsning til ældre borgere samt borgere, der ikke føler sig helt trygge ved højteknologiske løsninger. 

SL50 har mange indstillingsmuligheder, så den kan tilpasses efter borgerens behov. Blandt andet kan stemmen og hastigheden for udtale udskiftes, så den passer til borgerens personlighed og præference.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs. 

En række af inspirationswebinarer

Dette er anden del af en række webinarer om forskellige kommunikations- og kognitive hjælpemidler til borgere med funktionsnedsættelser, fx talevanskeligheder, motoriske vanskeligheder, følger efter hjerneskade eller hjernerystelse, demens, dysleksi, ADHD, autisme m.fl. 

Målgruppe

Webinarrækken er målrettet visitatorer, sagsbehandlere og professionelt omssorgspersonale, fx hjemmevejledere, personale på bosteder, bostøtte samt alle andre interesserede. 

Undervisere 

Undervisere på webinarerne er IKT-konsulenter i hjerneteamet på Kommunikationscentret: 

  • Cand.mag audiologopæd, Mia Wolf 

  • Cand.mag audiologopæd, Christine Dyrsting 

  • Ergoterapeut og certificeret ADHD-coach, Anders Davidsen 

  • Speciallærer og Master i IKT og Læring, Pernille Høxbro Missel 

Videolink

Du modtager et link til Teams dagen før webinaret. 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, kan du få tilsendt et link til en optagelse af webinaret. Skriv venligst til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk efter webinaret. 


 


Redaktør