Webinar om kommunikationsværktøjet Predictable

Predictable er en Tekst-til-tale-app til iPad, som kan så meget mere end blot at forvandle tekst til tale. Deltag i webinaret og se hvordan app'en kan tilpasses til den enkelte borger med talevanskeligheder. Vi deler erfaringer om, hvordan Predictable kan anvendes på mange forskellige måder.
Tidspunkt Ikon
Dato: 06-04-2021
Tid: 11:00 - 12:00
Sted

​Videolink

Tilmelding

​​​Tilmelding senest 31/3 på mail til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk

Predictable forudsiger, hvad man er ved at skrive og sørger dermed for at gøre kommunikationen nem og hurtig. Kommunikationsværktøjet lærer borgerens personlige mønster og ordforråd, mens den anvendes. I app'ens indbyggede sætningsbank kan faste sætninger gemmes. 

Se med og stil spørgsmål

På webinaret vil muligheden for personligt tilpassede kategorier og faste sætninger blive demonstreret. Vi præsenterer en case, hvor der har været behov for en individuelt tilpasset opsætning. Til sidst vil nogle af de nyeste funktioner blive vist – herunder telefonopkald fra Predictable. 

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs. 

En række af inspirationswebinarer

Dette er tredje del af en række webinarer om forskellige kommunikations- og kognitive hjælpemidler til borgere med funktionsnedsættelser, fx talevanskeligheder, motoriske vanskeligheder, følger efter hjerneskade eller hjernerystelse, demens, dysleksi, ADHD, autisme m.fl. 

Målgruppe

Webinarrækken er målrettet visitatorer, sagsbehandlere og professionelt omssorgspersonale, fx hjemmevejledere, personale på bosteder, bostøtte samt alle andre interesserede. 

Undervisere 

Undervisere på webinarerne er IKT-konsulenter i hjerneteamet på Kommunikationscentret: 

  • Cand.mag audiologopæd, Mia Wolf 

  • Cand.mag audiologopæd, Christine Dyrsting 

  • Ergoterapeut og certificeret ADHD-coach, Anders Davidsen 

  • Speciallærer og Master i IKT og Læring, Pernille Høxbro Missel 

Videolink

Du modtager et link til Teams dagen før webinaret. 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, kan du få tilsendt et link til en optagelse af webinaret. Skriv venligst til Christina.Samantha.Johansen@regionh.dk efter webinaret. 


 Redaktør