Bestil test- og træningsmateriale til svagtseende

SEnior-materialet består af hæfter og testredskaber, der kan bruges sammen eller hver for sig. Materialet er udviklet i 2008 af en en skandinavisk projektgruppe, som Kommunikationscentret har deltaget i.

Pjecen "Alt Muligt" viser, hvor mange muligheder, der er for at få hjælp af optik i hverdagen. Pjecen er for dig, som gerne vil vide mere om, hvad du selv kan gøre, og for dine pårørende. 
Pris: 5 kr.

Pjecen "Kom Nærmere" indeholder bl.a. teori om forstørrelse, ergonomi og tekststørrelser med forstørrelsesbehov. 
Pris: 20 kr. Pris ved bestilling af min. 10 stk.: 15 kr. per pjece/min. 50 stk. 13 kr. per pjece

Pjecen "Læse Mere" indeholder bl.a. læseteknik, læsetest, længere tekst i forskellig størrelse i både spalter og helside-tekst, eksempel på noder, medicinindlæg mv. 
Pris: 20 kr. Pris ved bestilling af min. 10 stk.: 15 kr. per pjece/min. 50 stk. 13 kr. per pjece

Pjecen "Introduktion og træning af forstørrende tv-system" er en komplet guide til afprøvning og undervisning i anvendelsen af CCTV. Kan bruges af borgeren alene eller som undervisningsmateriale af synskonsulenten. 

Pris: 40 kr. Pris ved bestilling af min. 10 stk.: 32 kr. per pjece/min. 50 stk. 28 kr. per pjece

Avantimeter er et pædagogisk redskab for synskonsulenter og optikere. Skal bruges til forståelse for og øget opmærksomhed på brugen af Bedste Nethinde Plads og behovet for kort læseafstand til stærk læseoptik. 
Pris inkl. 5 læsekort: 2000 kr. 

BNP-test er et pædagogisk redskab for synskonsulenter og optikere. Det kan teste Bedste Nethinde Plads på personer med scotom. Findes med bogstaver (standard) eller kortsymboler (hjerter, spader, kløver og rudere).
Pris: 200 kr. per stk. 
Redaktør