​​

Aktiviteter og "Aktivitetsliv"

Som beboer på Lunden har man mulighed for at engagere sig i en bred vifte af aktiviteter. Mange af initiativerne kommer fra vores aktivitetsgruppe 'Aktivitetsliv' og medarbejdere, der sørger for at planlægge og skabe en god balance mellem aktiviteter der foregår på og udenfor Lunden.

​Friluftsture og arrangementer

Lundens aktivitetsliv arrangerer ugentlige friluftsture til seværdigheder og attraktioner rundt omkring i regionen. . Lunden samarbejder med andre sociale tilbud i regionen, og det giver mulighed for bl.a. billard- og bordtennisturneringer. Derudover arrangerer Lunden en årlig sommerfest og en sommerhustur.

Fitness, svømning og motionsture

Bedre fysisk form kan være med til at give et større overskud i hverdagen. Du har derfor som beboer på Lunden mulighed for at deltage i Fitness-ture, hvor der trænes i det lokale fitnesscenter.  I fitnesscenteret er der også en svømmehal. 
Medarbejdere på Lunden vil støtte dig i at deltage i aktiviteter og ture, der har et træningsformål. På Lunden har vi ligeledes faste gåture i den omkringliggende skov. Der har du mulighed for at få motion og  forstærke den indbyrdes relation til medarbejdere og øvrige beboere i en anden kontekst.

Musik

På Lunden har vi flere forskellige musikalske aktiviteter. I musiklokalet er der optimale muligheder for at etablere bands. Lunden har sit eget husorkester, Tumult, som er drevet af beboere og musikuddannet personale. Derudover er der mulighed for at blive undervist i forskellige instrumenter både hold- og enkeltundervisning.

Spilaftener

I kulturhuset spiller beboerne og personalet ofte bingo, backgammon, Trivial Pursuit, terningspil m.m. Kulturhuset har også bordtennis og billiard.  

Tv-arrangementer

Til større sports- og musikbegivenheder samles beboere og personale. Dette giver anledning til både samtale og debat omkring den enkelte event.Redaktør