Person putter brænder på bål i bålsted

​​​​​

Aktiviteter på og uden for Lunden

Som beboer på Lunden har man mulighed for at engagere sig i en bred vifte af aktiviteter. Mange af initiativerne kommer fra vores aktivitetsgruppe 'Aktivitetsliv', der sørger for at planlægge og skabe en god balance mellem aktiviteter der foregår på og uden for Lunden.

​Friluftsture og ture ud af huset 

Aktivitetsgruppen 'Aktivitetsliv' arrangerer ugentlige friluftsture til seværdigheder og attraktioner rundt omkring i regionen, hvor du som beboer også altid har mulighed for at komme med forslag til ture. Der har tidligere været arrangeret ture til Dyrehavsbakken, kanalrundfart i Københavns kanaler, ud at køre gokart, picnics og meget mere. Derudover arrangerer Lunden en årlig sommerfest.

Fitness, svømning og motionsture

Bedre fysisk form kan være med til at give et større overskud i hverdagen. Du har derfor som beboer på Lunden mulighed for at deltage i Fitnessture, hvor der trænes i det lokale fitnesscenter.  I fitnesscenteret er der også en svømmehal. Medarbejdere på Lunden vil støtte dig i at deltage i aktiviteter og ture, der har et træningsformål. På Lunden har vi ligeledes faste gåture i de nærliggende naturområder. På disse ture har du mulighed for at få motion og  forstærke den indbyrdes relation til medarbejdere og øvrige beboere i en anden kontekst.

Musik på Lunden 

På Lunden har vi flere forskellige musikalske aktiviteter. I musiklokalet er der optimale muligheder for at etablere bands. Lunden har f.eks. tidligere haft sit eget husorkester, Tumult, som blev drevet af beboere og musikuddannet personale. Derudover er der mulighed for at blive undervist i forskellige instrumenter både hold- og enkeltundervisning.

Spil og tv i kulturhuset 

I kulturhuset er der både bordtennis, billiard, brætspil og et tv, og kulturhuset er derfor et samlingspunkt for aktiviteter. Beboerne og personalet mødes ofte i kulturhuset til et spil backgammon, Trivial Pursuit, terningspil eller til et spil rundt om bordtennisbordet. Til større sports- og musikbegivenheder og filmaftener samles beboere og personale også om fjernsynet i kulturhuset.​

Bålhygge, malerværksted og meget mere

 Aktivitetsliv arrangerer også aktviteter på Lunden. Tidligere har der blandt andet været arrangeret bålhygge med snobrød og skumfiduser, åbent malerværksted hvor beboerne kunne udfolde sig med pensler og tusser og fælles filmaftener foran fjernsynet. 
På Lunden er der muligheder for mange forskellige sociale aktiviteter, da vi har gode faciliteter som bålsteder, shelter, basketkurv, en fodboldbane og meget mere. 
Du er som beboer altid velkommen til at komme med forslag til aktiviteter, der kunne være sjove at samles om på Lunden. 


Redaktør