Faggrupper på Lyngdal

Det pædagogiske kontaktpersoner på Lyngdal er pædagoger, social- og sundhedshjælpere/assistenter og omsorgsmedhjælpere.

Hos os er en fast, stabil og solid kerne af ansatte, som har været på Lyngdal i flere/til mange år. Alle medarbejdere brænder for at arbejde inden for præcis dette fagområde, og hjertelighed, nærvær og imødekommenhed er et særkende for gruppen. Den særlige hjertelighed og dybe kontakt til beboerne er nok medvirkende til, at så mange medarbejdere aldrig kunne forestille sig at arbejde andre steder. Et andet forhold er den omsorg, vi viser hinanden. Det giver helt særlige bånd. Vi ser hinanden og tager hånd om hinanden. Det kræver også ansvarsbevidsthed, hjertelighed, respekt og bevidst nærvær. 

At arbejde på Lyngdal er en hel særlig mulighed for at arbejde med autenticitet og totalkommunikation på højt niveau. Samtidig forudsætter arbejdet, at du kontinuerligt arbejder med din egen udvikling – såvel fagligt som personligt. At du tager ansvar for dig selv, for samarbejdet i gruppen og i organisationen.

Vi har fokus på arbejdsmiljøet, kurser, faglig udvikling og supervision, og arbejder hele tiden på at øge vores opmærksomhed, bevidsthed og faglighed.

​Vi anvender vores monofaglighed i tværfaglig arbejdspraksis, hvor vi i fællesskab medvirker til den samlede opgaveløsning.

Ledelsen på Lyngdal

Konstitueret forstander Line Ebbesen Andersen
  • Uddannet socialpædagog
  • Kurser inden for neuropædagogik, udviklingshandicaps og autismespektrumforstyrrelser
  • Diplomlederuddannelse samt mindfulness leadership uddannelse
  • Masterclass i psykologi
  • Region Hovedstadens lederuddannelse
Personaleleder Kirsten Hagemann
  • Uddannet social- og sundhedsassistent
  • Videreuddannede inden for neuropædagogik, udviklingshandicaps- og autismespektrumforstyrrelser
Redaktør