Hvad skal jeg lave?

Din hovedopgave som frivillig er at yde omsorg.

Først og fremmest skal kvinderne på herberget have dækket deres behov for husly og omsorg. Hos os får kvinderne mulighed for at samle overskud til at komme videre i tilværelsen. Derfor lægger vi vægt på at modtage kvinderne i en varm, rummelig og tillidsfuld atmosfære. Det er her du som frivillig har en vigtig rolle, da du kan være det lyttende øre beboeren mangler, skabe en tryghed, og generelt være en støtte i en tid som kan være svær for beboeren.

Derudover skal der hjælpes med praktiske gøremål. Dette gøres i samarbejde med det faste personale, så vi sammen kan sikre et rart hjem for vores kvinder i den tid de er her.

Du skal være behjælpelig med at lave mad. Vi har en kok ansat, som forbereder en stor del af maden. I hverdagene, ville du skulle hjælpe med at varme maden op, og evt. lave en salat, koge ris/pasta mv.

I weekenderne kan der forekomme mere madlavning, da det ikke altid er muligt at forberede retterne på forhånd i forhold til holdbarhed og friskhed.

Derudover skal du være behjælpelig med at lave kaffe, the og saftevand og hygge om beboerne i dagligdagen.

Samtidig er du er med til at afholde arrangementer/aktiviteter med kvinderne, som fx en strikkeaften, biograftur, skovtur, ferielejr, gå i vores træningsrum, eller en cykeltur på vores cykler.

Du er altid meget velkommen til at komme med forslag til aktiviteter. Vi tager glædeligt imod nye initiativer og forslag. 


Redaktør