Hvordan bliver jeg oplært?

Du får en grundig oplæring som ny frivillig på herberget. Du vil deltage på tre følvagter, hvor du bliver lært op af en erfaren frivillig. Det faste personale vil også altid være tilstede på din følvagt og tage godt imod dig.

Der kan være mange forskellige og nye ting at forholde sig til, så efter hver følvagt evaluerer du vagten sammen med en af de fastansatte eller frivillige, som har været sammen med dig på din vagt, og der har du mulighed for også at stille de spørgsmål eller undren som du måske ikke lige fik gjort i løbet af selve vagten. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os imellem dine følvagter, såfremt du har spørgsmål eller andet du har behov for at drøfte med os.

Når dine følvagter er slut, skal du til en opfølgende samtale med vores frivilligkoordinator. Her gennemgås evalueringsskemaet og vagterne tales igennem m.m. Såfremt der er enighed om, at du starter på herberget som frivillig, vil du blive oprettet i vores vagtplanssystem, blive informeret om kommende arrangementer for frivillige samt komme i et af vores frivillige teams. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt modtaget og at du får en god oplæring, så du kan føle dig tryg ved at starte hos os. Redaktør