Til pårørende

​Det er vigtigt både for beboere og personale at have et godt og åbent pårørendesamarbejde.​

​​Som pårørende​

Vi er i jævnlig kontakt med de fleste af familierne pr. telefon, og pårørende er altid meget velkomne til at ringe til personalet i det pågældende hus eller til le​​delsen.

 
Alle pårørende er altid velkomne på Rønnegård. Hvis man har lyst til at spise med, må man give besked dagen før, af hensyn til indkøb.

 
Der laves pædagogiske planer for hver beboer og de revideres hvert år. Planerne gennemgåes ved et møde, hvor pårørende inviteres, medmindre beboeren sætter sig imod det. ​Her kan pårørende få deres ønsker med i den pædagogiske plan.

​​Arrangementer

Alle inviteres til nogle faste traditioner hvert år. I september holder vi høstfest, hvor vi spiser helstegt pattegris, laver amerikansk lotteri og andre aktiviteter og hygger os sammen. Her deltager alle beboere, familer, venner af huset, evt. ledsagere og så meget personale som muligt.​

 
I december holder vi julefest, hvor vi har åbent i vores julebod med salg af alle de ting, der bliver lavet på værkstedet, samt alt det spiselige, musikalske og julepyntlige hygge, der hører sig til.
 
Se iøvrigt under "Nyheder" på hjemmesidens forside her vil diverse arrangementer blive annonceret.

 

 

​​​​Repræsentanter og møder​

Der er valgt en pårørenderepræsentant, som er en del af kvalitetsgruppen, der arbejder med at udvikle og implementere kvalitetsstandarder. Pt. er det Jytte Larsen, der er pårørenderepræsentant.

 
Vi holder pårørendemøder ca. 1 gang årligt.
Pårørendegruppen har valgt at holde sådan et årligt fællesmøde og ellers holde sig orienteret via nyhedsbreve og hjemmeside, fremfor at have et egentligt pårørenderåd.