Hverdagen

​Hverdagen planlægges i et samarbejde mellem beboere og personale ud fra den enkeltes ønsker og behov. Hver uge holdes husmøde, hvor beboerne og personale drøfter og planlægger husets aktiviteter som f.eks. madplaner, ture, indretning og samvær i dagligdagen.​

I hverdagen er der en masse forskellige aktiviteter i vores samværstilbud. Her er de fleste af vores beboere tilknyttet. Vi går op i at være fysisk aktive (blandt andet i vore store sportshal) men har også mulighed for mange kreative udfoldelser. Vi prioriterer også:

Musikcafé

Hver tirsdag kører alle, der har lyst til musikcafé i Medborgerhuset Ebberødgård, hvor der danses og hygges.

Ture

Rønnegård har flere busser  og vi kører gerne på mange ture ud i naturen, i biografen, på Bakken og lignende – alt efter beboernes ønsker.

Traditioner

Vi har en række traditioner, som f.eks. deltagelse i musikfestivaler (Slagelse og Ebberødgård) sommerfest, julefest, Halloween og lignende.

Ledsagerordning

En del af beboerne har ledsagerordning, hvor de tager på ture eller til aktiviteter efter eget ønske og valg med deres ledsager.

Denne ordning skal søges særskilt hos kommunen.


Dyr

Rønnegård har altid haft husdyr, da vi mener at det er væsentligt, at give beboerne mulighed for at have kontakt med dyr i det omfang, de har lyst til det.

Motion
Vi tilbyder forskellige former for motion, - det kan være gåture, motionscykler, gåbånd, gymnastik o.lign. Vi har næsten hver måned en fælles motionstur ved naturlegepladsen Egehjorten.Redaktør