Pædagoger søges

​Ledige job vil blive opslået på denne side som du altid kan tjekke - Lige nu:

Billardbord

​Sølager søger faglærer

Sølager søger 1 faglærer til vores Undervisningscenter. Stillingen er på 37 timer om ugen og der er tale om fastansættelse.

Sølagers Undervisningscenter underviser elever fra vores 3 sikrede afdelinger. Undervisningen foregår på særlige vilkår, som følge af den særlige målgruppe. De sikrede afdelinger er socialpædagogiske opholdssteder for unge, der er frihedsberøvede ifølge socialministeriets lov om Voksenansvar. Hovedparten af de anbragte unge er varetægtsfængslede i surrogat, som afventer dom og videre anbringelse.

Undervisningen er tilrettelagt som en kombination af almindelig boglig undervisning og værkstedsundervisning. Målet med undervisningen er dels, at eleverne forbedrer deres boglige kundskaber, så forudsætninger for videre uddannelse styrkes og dels, at de erhverver realkompetencer indenfor de fagområder stillingerne dækker. Undervisningen er individuelt tilrettelagt for den enkelte elev. Alle undervisere arbejder i teams, hvor en faglærer og en skolelærer arbejder tæt sammen. Der stilles således store krav til fleksibilitet, kreativitet og samarbejdsevne.

Forudsætninger

  • Du skal være uddannet i et fag, så som, indenfor ex. håndværk, musisk eller kreativt (med uddannelsesbevis)
  • Du skal kunne undervise unge i dit fag i samarbejde med skolelærer
  • Du skal være inspirerende og motiverende
Sølager er delt på to matrikler - en i Hundested og en i Skibby. Undervisningscenteret har gennemgået og gennemgår stadig en markant forandringsproces.  Derfor kan der også på sigt være tale om omplacering i forhold til tjenestested. Det betyder også store muligheder som nyansat for selv at sætte sit præg på rammer og indhold.

Arbejdstiden er fra 08.00 til 16.00, med enkelte afvigelser. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Ansøgning 

Ansøgningsfristen er d. 5. november 2018 kl. 9.00. Ansøgning skal ske elektronisk via linket, som skal kopieres og sættes ind:

Der afholdes screeningssamtaler af ca. 15 minutters varighed og derefter udvælges der mellem 3-5 kvalificeret ansøgere til en egentlig længere ansættelsessamtale.

For yderligere oplysninger henvises til Sølagers hjemmeside www.soelager.dk, hvor der også er supplerende oplysninger om afdelingerne. Har du spørgsmål til stillingen kan du også kontakte viceforstander / afdelingsleder Anette Christiansen på telefon 40 90 73 03 eller afdelingsleder Allan Vestergaard Nielsen, på telefon 38 61 95 60.

Redaktør