​​​​​​​

Nyheder

​Her på siden informerer vi løbende om corona og eventuelle tiltag på Solgaven.

23. august 2023
Høstfest

Solgaven inviterer beboere, daggæster og pårørende til høstfest, der afholdes:

Fredag den 29. september 2023 kl. 12.00 – 15.00

Beboere og pårørende tilmelder sig til personalet på gangen. Beløbet for deltagelse trækkes over de valgfrie ydelser.
Daggæster tilmelder sig selv og eventuelle pårørende i kiosken, hvor de samtidig betaler for deltagelsen. Hver beboer/daggæst må max. invitere 3 pårørende.

Tilmelding senest den 15. september kl. 12.00.

Underholdningen vil være en overraskelse på dagen. 

Priser:
Beboere                   30 kr. for drikkevarer
Daggæster               90 kr. for bespisning og drikkevarer
Pårørende             200 kr. pr. næse alt inkl.​


8. august 2023
​​Sansedag tirsdag den 29. august

Der vil blive serveret morgenmad og frokost i sansernes tegn og formiddagen vil byde på velværeoplevelser for beboere og daggæster.
Der vil være mulighed for at få forkælet sine hænder og fødder, få massage, eller lytte til klassisk musik; det er bare nogle af de sanselige oplevelser, der er på programmet denne dag.

Pårørende til både beboere og daggæster er velkomne til at deltage i festlighederne fra
kl. 14.00 – 16.00, hvor Solgaven byder på kaffe og snacks.

Her vil man kunne prøve kræfter med vores sanseboder og komme med ud og se, hvor langt vi er kommet med vores nye sansehave.

Beboere og deres pårørende tilmelder sig til personalet på gangen.
Daggæster og deres pårørende tilmelder sig i aktivitetscenteret.

Tilmelding skal ske senest den 17. august 2023

Det er gratis for beboere og pårørende at deltage.
Daggæster betaler for frokosten som vanligt denne dag.

På glædeligt gensyn!
Ledergruppen på Solgaven


​29. juni 2023

Springvand og sansehave

Lige nu er vi ved at få renoveret vores springvand og på mandag startes der på vores sansehave. Sansehaven forventes færdig i uge 34, og bliver på området ved springvandet.

Det vil fra mandag ikke være muligt at benytte stierne, og udgangen fra beboernes terrasser (dem der vender ud mod springvandet på E. gangen) vil blive lukket af. Der kan forekomme en del larm.

I løbet af ganske kort tid vil planen over projektet blive synlig for alle, vi tænker at sætte den op på en tavle på gangen.

​​​2. november 2022

Billede af Molly Møller

Solgavens nye forstander er den 48-årige Molly Møller, der kommer fra en stilling som leder i retspsykiatrien i Region Sjælland. Molly er uddannet sygeplejerske og har erfaring indenfor flere forskellige specialer blandt andet hjemmepleje, akutafsnit og børne- og ungepsykiatri.

- Efter seks år som afdelingssygeplejerske i ældre- og retspsykiatrien føler jeg mig klar til at følge mine ambitioner og ønsker om at påtage mig et ansvar for drifts- og udviklingsområdet inden for et nyt specialiseret område. Stillingen som forstander på Solgaven tiltalte mig, da de udfordringer, der ærligt blev beskrevet i stillingsopslaget, er nogen, jeg har erfaring med og har haft succes med fra tidligere lederstillinger, fortæller Molly Møller

Privat er Molly Møller er gift og har fire børn og ét barnebarn. Hun er uddannet danselærer, har haft eget dansestudie i flere år og underviser stadig i dans i den lokale idrætsforening.  

Direktør Søren Bech byder Molly Møller velkommen til Solgaven og Den Sociale Virksomhed:

- Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Molly Møller som Solgavens nye forstander. Molly Møller er kompetent og engageret i den opgave, som hun skal være med til at løse, og vi er sikre på, at hun sammen med ledergruppen og medarbejderne på Solgaven kan løfte de udfordringer, som tilbuddet står overfor. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Molly Møller. 
Redaktør