Svendebjerggård Lyd

​​Svendebjerggård har udgivet en række samtalepodcasts om mennesker i udsatte positioner. Du kan fx høre en tidligere beboer fortælle, hvorfor hun havnede på krisecenter med tre af sine børn,  og hvordan hun fik hjælp til blandt andet sorgbearbejdelse over tabet af sin egen mor.

Svendebjerggård Lyd er et nyt podcast projekt, som har til formål at belyse det socialfaglige arbejde omkring krisecentrets beboergruppe. Podcasten  henvender sig til fagpersoner og studerende, som vil vide mere om, hvordan mennesker i udsatte positioner bliver støttet til at skabe et vendepunkt, når man står midt i en krise.

- I afsnittene taler vi både med vores egen forstander, med samarbejdspartnere og med en tidligere beboer, som alle er med til at belyse den socialfaglige indsats i Danmark. Den sociale indsats er noget, de fleste har en holdning til, men få kender til inde fra. Den side af Danmark vil vi gerne være med til at vise, siger socialpædagog Mikkel Klysner, som har været med til at lave podcastserien. 

Man kan finde afsnittet igennem Region H’s officielle kanaler. Man går ind i sin podcast app (iTunes, podaddict, Spotify, etc) og søger på Region H. Der vil afsnittene være tilgængelige.

Man kan også høre dem via følgende link:

Afsnit 1: Samtale med forstander Randi Ringgaard Christoffersen

Afsnit 2: Samtale med Mandecentret

Afsnit 3: Samtale med Lev uden vold

Afsnit 4: Samtale med tidligere beboer Beth
Redaktør