Børn på Svendebjerggård

Svendebjerggård er et familiested indrettet til både børn og voksne. Personalet kan støtte jer under opholdet.    

Et trygt sted for børn

Svendebjerggård er et familiested, og dit barn eller dine børn kan bo sammen med dig, mens du er her. 

Når familien står i en svær livssituation, hvor børnene kan have oplevet vold, været vidne til vold eller haft andre voldsomme oplevelser, kan børnene være påvirkede af situationen. Børn er altid involveret i det, der foregår omkring dem - også selvom der ikke bliver talt om det. 

Vores medarbejdere er opmærksomme på børnene og vil i samarbejde med dig finde ud af, hvordan dit barn hjælpes og støttes bedst muligt, mens I er her. 

Vi har tænkt på både børn og voksne i indretningen af fællesarealerne. Derfor er der gode rammer for aktiviteter, leg og spil. 

Rammer for børnene

Vi har en stor have med legeplads, fodboldbane, basketballbane, cykelbane og bålplads. Der er også et børnerum med forskelligt legetøj, børnemøbler, tv og en PlayStation. 

Personalet kan støtte jer 

Mens I er hos os, rådgiver og støtter personalet dig og dit barn. Vi kan afholde familiesamtaler, individuelle samtaler med barnet og gruppesamtaler med børn og unge, hvor der kan tales med andre jævnaldrende. 

I nogle tilfælde kan personalet støtte dig i kontakten og samarbejdet med barnets skole, daginstitutioner eller fritidsinteresser. 

Som forældre skal du tage vare på dit barn eller dine børn under hele opholdet. 
Vi anbefaler, at barnet får mulighed for at fortsætte med hverdagens aktiviteter som skole, institution, fritidsaktiviteter og kammerater, mens I er hos os.  

Samvær 
Har du dine børn på samvær, er de selvfølgelig også velkomne i de perioder, hvor du har dem. 

Redaktør