Samarbejde med fonde, foreninger og organisationer

​Svendebjerggård samarbejder med forskellige fonde, foreninger og organisationer, der hver især bidrager til at skabe tryghed og glæde for beboerne i hverdagen. 

Samarbejde med Pfizer 

Pfizer donerer rigtig flotte julegaver til beboerne på Svendebjerggård. 

En stor tak til Pfizer! 

Du kan læse mere om Pfizer på deres hjemmeside pfizer.dk (link åbner i ny fane). 

Samarbejde med Dansk Røde Kors

Udflytningen til egen bolig kan tit være svær og præget af ensomhed. I samarbejde med Dansk Røde Kors kvindenetværk kan vi hjælpe beboerne med at få tilknyttet en besøgsven, der kan gøre overgangen nemmere og mindre problemfyldt.

En stor tak til Dansk Røde Kors! 

Du kan læse mere om Dansk Røde Kors på deres hjemmeside rodekors.dk (link åbner i ny fane).  

Samarbejde med rokken.dk

Hos rokken.dk har Svendebjerggård mulighed for at søge om hjemmestrikkede tekstiler til beboere. Herfra har vi modtaget bamser, huer, vanter, tørklæder og børnetøj m.m. i høj kvalitet.

En stor tak til rokken.dk!

Du kan læse mere om Rokken.dk på deres hjemmeside rokken.dk (link åbner i ny fane)

Samarbejde med Mødrehjælpen

Svendebjerggårds beboere får løbende invitationer til Mødrehjælpens gratis arrangementer og events for børn. Der er singlenetværk og andre tiltag, hvor forældre kan mødes og nyde hinandens selskab. Beboere på Svendebjerggård kan derudover få udleveret gavekort til butikken Børnestafetten.

En stor tak til Mødrehjælpen! 

Du kan læse mere om Mødrehjælpen på deres hjemmeside moedrehjaelpen.dk (link åbner i ny fane).

Samarbejde med MaryFonden

Alle børn der bor på Svendebjerggård får udleveret en rygsæk fra Mary Fonden. 
Rygsækkene er en del af velkomsten når børnene ankommer til Svendebjerggård, og bruges som en integreret del af børnearbejdet.
Rygsækken indeholder nyttige ting som f.eks.: tøj, legetøj og tandbørste

En stor tak til Mary Fonden!

Samarbejde med Santander

Igennem flere år har Santander samarbejdet med Svendebjerggård for at bidrage til gode oplevelser for beboere og medarbejdere:

  • Santanders ansatte deltager som ressourcepersoner ved foredrag og temaaftener for beboere om privatøkonomi. Disse aftener er meget velbesøgte.
  • Santander stiller ofte personale og midler til rådighed, når vi skal fejre særlige festlige begivenheder året igennem på Svendebjerggård. Ved fastelavnstid organiserer vi sammen en stor fest, og ved juletid holdes der juletræ æbleskiver, hygge og gaver til alle børnene. 
  • I 2009 etableredes havens multibane, en dejlig asfaltbane til boldspil og andre aktiviteter om sommeren, ligeledes med både finansiel og arbejdskraft fra Santander.
  • I 2008 etablerede vi således en dejlig udendørs legeplads med finansiel assistance og arbejdskraft fra Santander.
En stor tak til Santander! 
Samarbejde med TrygFonden

i 2010 bevilgede TrygFonden  187.000 kr. til forbedring af sikkerhed og tryghed for beboere og medarbejdere på Svendebjerggård:
 
  • I løbet af 2010 fik Svendebjerggård nyt hegn og en ny smuk bøgehæk rundt om området. Det gamle hegn havde uheldigvis huller og var efterhånden eroderet væsentligt. Det nye hegn sikrer, at uvedkommende ikke har adgang. 
  • Projektet indeholdt også etablering af ny og tidssvarende gårdbelysning, udendørs skiltning og maling af indgangsdøren. 
  • En øget videoovervågning giver nu også et godt overblik over færdslen i og omkring gårdspladsen i alle døgnets timer.
  • Ny skiltning indenfor giver et hurtigt indtryk af husets organisering for nye beboere og besøgende.
  • Svendebjerggård har ligeledes, via Region Hovedstadens Psykiatri, modtaget en hjertestarter fra TrygFonden, og er nu en del af det landsomfattende hjertestarternetværk.
En stor tak til TrygFonden! 

Du kan læse mere om TrygFonden på deres hjemmeside trygfonden.dk (link åbner i ny fane).Redaktør