​​

Tilbud og visitation

Tilbud

I Orion har vi både midlertidige og længerevarende botilbud, samt aktivitets- og samværstilbud:​​

  •  Planetstien 1 og 2 samt Flexboligerne rummer både et midlertidigt og et længerevarende botilbud godkendt efter Servicelovens §§ 107 og 108. 
  • Hostel er et midlertidigt botilbud godkendt efter Servicelovens § 107
  • Kulturhuset er et aktivitetstilbud godkendt efter Servicelovens § 104
  • Café Orion ligger i umiddelbar forbindelse med Kulturhuset og sælger ernæringsrigtig og lækker mad til brugere, medarbejdere og gæster i Orion

Beliggenhed og fysiske rammer

Planetstien 1 og 2, Hostel og Kulturhuset er beliggende i Hillerød, tæt på bykernen og stationen og med let adgang til naturskønne områder. Flexboligerne ligger i Nivå tæt på et indkøbscenter, station, sports- og kulturfaciliteter, tæt på strand og grønne områder. ​
    
Planetstien 1 og 2 samt Flexboligerne udgøres af selvstændige boliger på ca. 45 kvm. med køkken- og badefaciliteter samt egen have og terrasse. Til hver enhed er tilknyttet fællesfaciliteter med opholdsstue og køkken.
    
​​​​I den midlertidige boenhed, Hostel, har hver beboer eget ru​mmeligt og møbleret værelse med toilet og bad. I umiddelbar tilknytning er et fællesrum med køkkenfaciliteter. Hostel er beliggende i direkte forbindelse med Kulturhuset og Café Orion.​​
 
Kulturhuset ligger i en rummelig og lys bygning. Det rummer bl.a. sportsfaciliteter, computercafé, værksteder, musikrum og ligger i forbindelse med et grønt og hyggeligt gårdmiljø. Det er også her Café Orion har til huse.

Orion rummer i alt 38 døgntilbudspladser og 3 dagtilbudspladser.

Visitation

Visitation til Orions tilbud foregår via borgerens handlekommune og sker med hjælp fra en sagsbehandler. Handlekommunen sender visitationssagen med anmodning om en plads til Den Sociale Virksomhed.
Sikker postkasse: sociale@regionh.dk​

Den Sociale Virksomhed vurderer sammen med Orion om borgeren matcher målgruppen i Orion. Hvis dette ikke er tilfældet, kontaktes kommunen med henblik på drøftelse af andre muligheder med borgeren.
Hvis borgeren matcher målgruppen, vil handlekommunen modtage en bekræftelse af, at borgeren er sat på venteliste til Orion fra Den Sociale Virksomhed og handlekommunen vil blive kontaktet, når der er plads til borgeren.
Handlekommunen giver borgeren besked om resultatet af målgruppematch og om ledig plads.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om Orions tilbud og visitationsproceduren er du velkommen til at kontakte rehabiliteringsleder Perry Nymann:
 
Rehabiliteringsleder
Perry Nymann
Tlf.: 38 61 95 35
E-mail​: perry.michael.nymann@regionh.dk​

Redaktør