​​

IT på Hulegården

På Hulegården er vi optaget af at understøtte din kommunikation bedst muligt. Vi har en IT-café og interaktive skærme i alle huse. Desuden følger vi med i udvikling, implementering og brug af digital interaktiv informationsteknologi til gavn for mennesker med funktionsnedsættelse. 

Interaktivt beboerinformationssystem (IBG)

På Hulegården har vi et interaktivt beboerinformationssystem (IBG - egentlig Interaktiv Borgerguide). IBG er tilgængeligt på skærme, der hænger i alle vores huse. Her kan du se vigtige oplysninger som tjenesteplaner, madmenuer, billeder og endda busplaner. Det er en fantastisk måde at holde sig opdateret og informeret om, hvad der foregår i vores fællesskab. IBG fås også som app til mobilen, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der sker på Hulegården.

​IT-café 

​Vi er glade for at kunne invitere dig til vores IT-café, som finder sted ca. hver eller hver anden torsdag fra kl. 15:00 til 18:00. Her kan du få hjælp til eventuelle IT-udfordringer, du måtte stå overfor. Vores kompentente og dedikerede medarbejder er her for at guide dig gennem problemer med fx computere, telefoner og tablets.

Vores IT-café er ikke kun et sted for teknisk support, men også for fællesskab og sjov. Vi har indrettet et hyggeligt hjørne med både en PlayStation 5 og en Nintendo Switch samt storskærm på væggen. 

Vores engagement går ud over caféens grænser, da medarbejderen også besøger beboere på Hulegården, der måske ikke har det let i fællesskabet. Vi er her for at tilbyde teknisk hjælp og støtte til dem, der har mest brug for det.

Selvom du ikke har specifikke IT-problemer, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores IT-café. Vi tilbyder også en varm kop kaffe, du kan slappe af, spille, snakke med andre og måske lære noget nyt om teknologi.Redaktør