Fælles pædagogisk dag 2015

​Onsdag d. 23. september afholdet vi vores årlig fælles pædagogiske dag . I efteråret 2015 stå vi overfor nogle rigtige spændende udfordringer. 2. november sender igen vi 5 kollegaer på diplomuddannelse. Vi har tidligere haft kollegaer afsted i grupper. I foråert fik vi 5 kollegaer tilbage fra 2 diplom moduler, hvor omdrejningspunktet var neuro pædagogik. Sidste år have vi ligeledes en gruppe afsted, den gang var emnerne kommunikation og teknologien omkring. Vores 5 studerende kollegaer, vil i perioden bliver erstatede af uddannelsevikar. Vi stå samtidig for at skulle ansætte nye kollegare, da vi i bl.a. i år har 3 "gamle" kollegaer der gå på pension. Der vil derfor komme mange nye ansigter i løbet af efteråret.

Formiddagen blev derfor brugt effektivt til at lave en en drejebog for dette forløb. For at sikre at dette vil forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Eftermiddagen var et sandt overflødighedshorn af videns deling. Vores sidste hold "studerende" fremførte deres eksamens oplæg fra UCSJ. Desuden delte mange andre, der havde været afsted på uddannelse, kursus og lignende, ud af deres viden. Det hele blev afsluttet af den helt store workshop og markedsplads. Her bliv der spurgt ind, uddybet og diskuteret i den helt store stil.        

Redaktør