​​​

Pedel, service, håndværk og have (Ejendomsservice)

Ingen virksomhed fungerer optimalt, hvis ikke der bliver taget hånd om rengøring og servicering af lokaler og udstyr. Afdelingen sørger for at der bliver gjort rent på hele Bredegaard og for klargøring og oprydning af mødelokaler herunder AV-udstyr.  

Ved alle arrangementer er det afdelingen der sørger for opstilling af stole og borde og klargøring til selve arrangementet. 

I Ejendomsservice er der også mulighed for at beskæftige sig med udearealer og håndværk. Udearealerne inkluderer områderne omkring boligerne og Bredegaards park hvor sansestier, bålhytte, orangeri, sø og fredelige åndehuller skal vedligeholdes. Træer og buske skal beskæres, stier ryddes og græsarealer holdes. Bredegaard har en maskinpark med diverse motoriserede haveredskaber og andet nødvendigt elektrisk værktøj, der også skal vedligeholdes. Afdelingen servicerer også Bredegaards handicapbusser og biler. I afdelingen er opgaverne konkrete, strukturerede og enkle.

De håndterer også lager, transport og indkøb af rengøringsprodukter. Eksempelvis bestiller vi over 2000 køkkenruller om året. Affaldshåndtering, miljø og sikkerhed er områder man løbende oplæres i og man bliver en del af et arbejdsfællesskab.  

Det kan lyde af meget på én gang, og som om, at du skal kunne en masse på forhånd eller at målet er, at du kan løse alle opgaverne i afdelingen. Vi er delt op i mindre teams og vi udfærdiger en arbejdsplan, hvor der tages hensyn til ønsker og eventuelle behov for støtte, hjælpemidler og rådgivning.    

Redaktør