Menuplan april 2020

Selvom Danmark ikke er sig selv i disse dage og hverdagen er meget anderledes på Bredegaard, så holder Bredegaards køkken ikke op med at servere dejlig mad til beboerne. Se her hvad menuen står på i april måned. 

Vent...

Menuplan april 2020.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
OnsdagFørsteSpinat frikadeller med ris og tomatsovs.
TorsdagAnden

Karins fødselsdagsmiddag

Fiskefrikadeller med kartofler, smørsovs og remoulade.

FredagTredjeAspargessuppe med kødboller og brød.
Lørdagfjerde

Burger med kylling og coleslaw.

Dessert: Rabarbertrifli.

SøndagFemte

Palmesøndag.

Rullesteg med kartofler, brun sovs og rødkål.

MandagSjetteGullasch med ærtemos. Ønsket af Hus D og E.
TirsdagSyvendeStegt torskerogn med stegte kartofler og remoulade. Ønsket af Hus A.
OnsdagOttendeTærte med bulgursalat og hvidløgsdressing.
TorsdagNiende

Skærtorsdag.  

Lammesteg med kartofler, brun sovs og bønner.

Dessert: Æblekage

FredagTiende

Langfredag.

Culottesteg med flødekartofler.

LørdagEllevte

Påskelørdag.

Kalkunbryst med karrysovs, ris og ærter.

Dessert: Pandekager m/is

SøndagTolvte

Påskesøndag.

Påskefrokost i husene

MandagTrettende

Påskemandag.

Osmans fødselsdagsmiddag.

Frederikkes frikadellegryde.

Påskeæg til kaffen.

TirsdagFjortendeKyllingefrikadeller med kartofler og brun sovs.
OnsdagFemtendeÆggekage med spejlæg.
TorsdagSekstendeKogt torsk med kartofler og sennepssovs.
FredagSyttendeIndisk curry med ris.
LørdagAttende

Kødsovs med pasta. Ønsket af Hus A.

Dessert: Appelsinfromage

SøndagNittendeFlæskesteg med kartofler, brun sovs og agurkesalat.
MandagTyvendeLasagne. Ønsket af Hus A.
TirsdagEnogtyvende

Rubens fødselsdagsmiddag.

Koteletter med ris.

OnsdagToogtyvendePølser med varm kartoffelsalat. Rubens fødselsdagsønske.  
TorsdagTreogtyvendeFarseret blomkål med kartofler og muskatsovs.
FredagFireogtyvende

Lars' fødselsdagsmiddag.

Vegetarpizza.

LørdagFemogtyvende

Irsk stuvning med rødbede og persille.

Dessert: risengrød med kanelsukker.

SøndagSeksogtyvendeHakkebøf med baconflødesovs og kartoffelmos.
MandagSyvogtyvendeOksekødsret med spidskål og kartofler.
TirsdagOtteogtyvendeBankekød med kartoffelmos.
OnsdagNiogtyvendeGræske frikadeller med tomatsalat, kold sovs og brød.
TorsdagTredivteLakseret med pasta, eddermamebønner og pikant flødeost.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor