40 beboere og ca. 20 medarbejdere vaccineret for COVID-19 fredag d. 15. januar

​Fredag d. 15. januar blev alle 40 beboere og ca. 20 medarbejdere vaccineret første gang mod COVID-19. Det første stik giver en længe ventet tryghed. Læs omtalen af begivenheden på Socialpædagogernes Facebook-side. 

Vent...

Fagforeningen Socialpædagogerne skriver fredag d. 15. januar på deres Facebook-side:

"Vaccinen giver en længe ventet tryghed!
Rundt omkring i landet er der nu heldigvis socialpædagoger på bosteder som får vaccinen mod covid-19.

På billedet er det socialpædagog Morten Risted fra Blindecenter Bredegaard i Fredensborg, som er et regionalt bo- og aktivitetstilbud for blinde og svagtseende borgere med funktionsnedsættelser, som får vaccinen! 

Fredag formiddag blev de 40 beboere og derefter ca. 25 medarbejdere vaccineret. En begivenhed, der giver en længe ventet tryghed:   

- Det er utrolig dejligt, at det nu blev vores tur. Det giver en vis tryghed og ro for på sigt betyder det jo, at vi får en større sikkerhed i vores arbejde og i samværet med borgerne, hvoraf vi har en del ældre i risikogruppen.  Det er også helt tydeligt, at det for borgerne var en stor dag, som mange glædede sig til. Måtte vi fejre det på traditionel vis, havde vi gjort det. 

En ro som forstander Frank Hedegaard også mærker: 
- Nu er vi på vej mod noget, der føles som en tryggere fremtid. Vi har haft nogle smittetilfælde blandt personalet tidligere, så for mig som leder betyder det enormt meget, at medarbejderne på sigt ikke skal frygte for smitterisiko i deres daglige arbejde. 

PS: Vi har desværre fortsat ikke fået svar fra myndighederne på, hvordan en mere detaljeret vaccineplan for det sociale område ser ud. Vi er klar over, at mængden af vacciner er afgørende for hvornår og hvor, men vi fortsætter med at presse på for mere klarhed og vi holder jer opdateret både her på siden, på websitet og i nyhedsbreve, så snart vi har mere information.  

God weekend - og tillykke til jer, som nu har fået det første prik i armen".Se opslaget her (åbner i browser på ny side).


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor