Aktivitetslejr 2017 i Dragør

​Se stemningsbilleder fra årets aktivitetslejr, som denne gang gik til Dragør i dagene d. 14. - 18. august. Deltagerne var bl.a. på lystfiskertur, på flere vandreture, på Amager Museum og til ølsmagning. 


Hele holdet foran Dragør Badehotel. Vi var på flere vandreture, bl.a. i Kongelunden, hvor vi smagte på skovens naturlige lækkerier. Vi fik historier om egnens gæs og om hvordan Dragørs befolkning oprindeligt stammer fra Hollændere, som blev inviteret af kongen. 


Michael og Inge til ølsmagning.


Rundvisning i Store Magleby Kirke af organist Erik Kolind, som bl.a. fortalte om orgelspillet i kirken. Nogle fik endda lov til at prøve at spille på orgelet. Vi talte også med præsten og fik lov at røre ved en ægte præstekåbe.  


Smukke Dragør. På byvandringen var vi rundt og se på de mange fine gule huse og ”kikkenborge”, som er små udestuer på toppen af huset med udsigt over havet.


På lystfiskertur. Her er det Jan, der venter på den store fangst.


Torsdag aften holdt vi gallafest som også var en 20 års jubilæumsfest. Der blev uddelt diplomer og medaljer. Jan G. fik bl.a. 20 års medalje! Vi havde hyggeligt samvær med vores jyske og sydsjællandske venner! Her er det Lotte og Ulla, der mærker på Ullas medalje.

Vi tog afsked med hinanden ved en frokost på Dragør Fort fredag d. 18. august efter en fantastisk uge med mange oplevelser.
Redaktør