​​​​

Bethany fik 12 og en guldmedalje

​For tredje gang i træk har en ernæringsassistentelev fra Bredegaards køkken fået 12 til svendeprøven med guldmedalje - kæmpe stort tillykke til dygtige Bethany!​

Vent...

Bethany Brown kunne d. 16. juni 2023 kalde sig for ernæringsassistent med et 12-tal til svendeprøven ovenikøbet også med guldmedalje. Bethany har været ernæringsassistentelev i Bredegaards køkken de sidste to år og har været rigtig glad for sin læreplads. 

Bethany er den tredje elev i træk, der får 12 med guldmedalje. Det må - udover meget dygtige elever - også betyde, at man som elev i Bredegaards køkken har de bedste muligheder for at lære, udvikle og være kreativ. 

Til den afsluttende eksamen skulle Bethany skrive om sygehuskost til målgruppen voksne med diabetes. Til svendeprøven fik Bethany en råvarekurv, som hun skulle lave en ret ud af. Bethany lavede rabarbermarineret andebryst med nøddeknas og rabarberpuré. Dertil grillet spidskål og nye danske kartofler med basilikum. Til dessert kreerede hun gammeldags rabarberkage med vanilje creme lavet på græsk yoghurt. 

Bethany med blomster med sine kolleger. Ernæringsassistent Mette, elev Frederikke og ernæringsassistent Connie.
Bethany med en buket blomster i favnen omgivet af sine kolleger, ernæringsassistent Mette, elev Frederikke og ernæringsassistent Connie.

Bethanys svendeprøve.
Bethanys svendeprøve.


Glade Bethany med blomster og flag, som nu - meget velfortjent - kan kalde sig ernæringsassistent.
Glade Bethany med blomster og flag, som nu - meget velfortjent - kan kalde sig ernæringsassistent.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor