Blindecenter Bredegaards køkken får det økologiske spisemærke i guld

Blindecenter Bredegaards køkken har fået det økologiske spisemærke i guld og det betyder, at 90-100 % af den mad der serveres på Blindecenter Bredegaard er økologisk. I mange år har køkkenet haft det økologiske spisemærke i sølv, men efter en målrettet indsats, er det lykkes køkkenteamet at bringe økologiprocenten op på 94,3 %. Stort tillykke!

Vent...


​Det Økologiske Spisemærke er en gratis statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet, der er økologiske. Både offentlige og private spisesteder kan få Det Økologiske Spisemærke. Det Økologiske Spisemærke findes i tre udgaver; guld (90-100%), sølv (60-90%) og bronze (30-60%).

"At Bredegaard er nået dertil i vores økologi skyldes vores kolleger i køkkenet, der gennem de sidste 6 måneder har knoklet for at omlægge indkøb og kostproduktion. Selvom vi for tiden skal holde afstand, må I gerne give dem et corona-klap på skulderen for deres indsats og for den faglighed, de har udvist. Det er nemlig ikke alle køkkener, der formår at løfte deres økologi med over 10 % på så kort tid - et helt fantastisk resultat" fortæller forstander Frank Hedegaard.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor