Blinfo er kommet til Blindes Arbejde i Ikast

I slutningen af februar tog Heidi, Bredegaards projektleder på Blinfo-projektet, den lange vej til Ikast for at sætte Blinfo op i Blindes Arbejdes produktionsværksted og butik. Læs om Heidis besøg nedenfor.

Vent...

Så er Blinfo kommet til Ikast, nærmere betegnet til det nybyggede multihus Hjertet,
hvor Blindes Arbejdes butik og produktionsværksted befinder sig.

Bygningen Hjertet i Ikast der huser Blindes Arbejdes produktionsværksted og butik

Blindes arbejde har med dette projekt ønsket at undersøge værdien af talende
skilte for de synshandicappede VoiceOver brugere, der arbejder i butikken og give synshandicappede informationer om de omgivelser, de befinder sig i.

I samarbejde med Lotte, som er medarbejder i butikken og Kirsten, der er daglig
leder, er der opsat Blinfo meddelelser, der allerede ved indgangen til Hjertet orienterer om adgangsforhold, åbningstider, butikkens indretning og om de forskellige produkter, der forhandles i butikken og om Blindes Arbejdes webshop (se eksempel til højre).Butikken, som i daglig tale hedder Vi Ses, indeholder et arbejdende værksted, som beskæftiger synshandicappede med at binde børster og på sigt også med at flette stolesæder. I butikken sælges alverdens forskellige slags børster, koste, kurvevarer, unika vævede puder, børne- og udelegetøj og mange andre lækre produkter, som
alle er producerede under et bæredygtigt koncept. 

På billedet ses et udsnit af de forskellige børster der produceres og sælges i butikkenPå billedet ses et udsnit af de forskellige børster der produceres og sælges i butikken

  På billedet ses et udsnit af de forskellige børster der produceres og sælges i butikken

Når man kommer til skranken (se eksempel til højre), giver de talende skilte med-delelser om de materialer, som produkterne er fremstillet af og hvor de er fremstillet henne. Så hvis I kommer i nærheden af Ikast, så kig ind i Blindes Arbejdes butik og giv gerne feedback til medarbejderne om værdien af Blinfo. 

Betalingsskranken i butikkenRedaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor