​​​​​​​

Bredegaard Posten februar 2022

Februar måneds Bredegaard Post med en masse gode historier er nu klar til at blive læst eller lyttet til. I denne udgave kan du læse om fastelavnsfest, hvor Joakim blev kattekonge, om hvordan det var for Nicholas at have corona, om Lars Brandts søndagsbesøg og hvad der efterhånden er blevet en tradition: Tommis vittigheder. 

Vent...


​To nye medlemmer af Bredegaards bestyrelse   

I forbindelse med kommunal- og regionrådsvalget i november 2021 har der også været valg til Bredegaards bestyrelse. Birgit Larsen fra FDDB takkede af efter mange års tro tjeneste og i stedet er Anders Rohde Fransson, næstformand i FDDB, trådt ind. Region Hovedstaden udpeger to medlemmer til at sidde i bestyrelsen og den ene plads har været ledig i et stykke tid. Den er nu fyldt ud af Stig Larsen fra Enhedslisten. Erik Vinding, Flemming Sundt, Niels Møller-Andersen og Jannie Hammershøi fortsætter i Bredegaards bestyrelse. Velkommen til de nye medlemmer og tak for indsatsen til hele bestyrelsen. 

Tommis vittigheder

Det er efterhånden en tradition, at der med Bredegaard Posten følger to vittigheder fra Tommi, som bor i hus C. Oplev dem herunder. 


Dagtilbuddet har lavet modellervoks

Dagtilbuddet har i februar måned lavet modellervoks helt fra bunden og flere af brugerne hyggede sig med at arbejde med voksen og skabe forskellige figurer. En god sanselig oplevelse. 

Katrine arbejder med modellervoksPreben ruller modellervoks


Nicholas fortæller om sit forløb med corona 

Fredag d. 14. januar mærkede jeg desværre symptomer og dagen efter fik jeg svar på min corona-test, som var positiv. Jeg var nødt til at tage det koldt og roligt. Det første jeg gjorde, var at ringe til hus C. Jeg sagde ”Godmorgen” til personalet og: ”Nu skal I høre, jeg er desværre blevet testet positiv for corona, så min selvisolation starter nu!”. Jeg brugte hele formiddagen på at aflyse alle aftaler og ringe rundt og fortælle familie og venner, at jeg var positiv. 

Logo der forestiller virusHele ugen var som at bo på hotel. Jeg havde masser af underholdning og fik bragt forsyninger af sodavand, chips og håndkøbsmedicin af min ledsager. Dagene i den uge flød nærmest sammen. Jeg kunne gå i seng, når jeg ville og sove så længe jeg ville. Men som dagene gik, synes jeg ikke det var sjovt længere. Jeg savnede min hverdag og samværet med andre mennesker. Heldigvis kunne jeg ringe rundt til familie og venner.

Selv bossen fra metal (Simon) ringede flere gange for at høre hvordan det gik med mig. Maden blev serveret, som var jeg på hotel. Personalet kom ind med morgenmad og aftensmad på et rullebord. Selv de forsyninger som min ledsager kom med eller dem jeg havde købt på nettet, kom ind på rullebordet – også den iPhone jeg havde købt af en god ven.

Jeg vil gerne sige stor tak til personalet i hus C for at være der for mig. Jeg skulle bare ringe, så kom de. Nogle gange ringede jeg også for at snakke lidt. Det blev lidt ensomt i længden. Endelig kom dagen hvor jeg kunne bryde min isolation. Det var mandag d. 24. januar. Natten til mandag kunne jeg ikke sove overhovedet for jeg glædede mig til ikke længere at skulle være isoleret. Det første jeg sagde til personalet og beboerne, da jeg kom ud var: ”Nej, hvor er jeg glad for at se jer alle sammen. Jeg håber aldrig jeg skal igennem det her igen”. Som en god kollega og ven sagde til mig: ”Heldigvis havde du personalet til at hjælpe dig, jeg har ikke nogen, hvis jeg får corona”. Og det har min gode ven ret i. 

Med venlig hilsen
Nicholas

Søndagsbesøg 

Lars og Susanne
Susanne, som før har været ansat på Bredegaard i hus A i mange år, besøgte søndag d. 13. februar Lars Brandt og de andre beboere i hus A. Lars har mange gode oplevelser og stunder med Susanne i bagagen, så gensynsglæden var stor. 

Susanne fortæller, at Lars havde lavet kaffe med sin nye maskine og hun havde kage og småkager med til alle i hus A. Og til Lars havde hun gamle film og cd’er. Lars var glad og i godt humør og ville gerne have at Susanne tog en selfie af dem begge. Alt i alt et hyggeligt gensyn. Har du læst de seneste nyheder på Bredegaards hjemmeside?

Læs blandt andet følgende nyheder:
Tre finalister fra Bredegaard er fundet til Nordsjællandsk Melodi Grand Prix
Besøg af to Folketingspolitikere
Fælles temadag om synet for alle medarbejdere på Bredegaard

Det er godt at Rahma har Ulla 

Ulla gør radiatorer rent


Ulla hjælper Rahma med at gøre rent i Spisestuen og det betyder, at de to kan komme i bund nogle steder, de dage Ulla er på arbejde. 
En dag nærmest råber Ulla ud i Spisestuen og Rahma iler forskrækket til, for at se hvad der er sket. Ulla har et smil på læben og siger: ”Her er SÅ klisteret”. 
Det er vist godt at Ulla kan sikre, at radiatorer og en masse andre områder af Spisestuen ikke er klistrede. ​Erik afprøver væven   

Erik afprøver væven

Her er et billede af en glad Erik, som er ved at afprøve om væveri er noget for ham under kyndig vejledning af Anja. 
         
​Fastelavn er mit navn 

Torsdag d. 24. februar blev der holdt fastelavnsfest i Spisestuen. Der mødte mange op i flotte og sjove udklædninger. Først blev der slået katten af tønden og Joakim blev kattekonge. Efterfølgende blev der serveret skønne fastelavnsboller, guf og kaffe. Tania Thulin, som var klædt ud som klovn, siger: ”Tak for en god fastelavnsfest, vi har haft. Det var nogle gode fastelavnsboller”. På billederne ses også Nicholas, som var klædt ud som robot og Joakim, der sidder ved bordet med den flotte krone på hovedet. 

Tania Thulin klædt ud som klovnNicholas klædt ud som robotJoakim blev kattekonge


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor